Restaurant | Brasserie 155 in Vught

Na afloop van ons dagje Beekse Bergen wilden we natuurlijk ook ergens gaan eten. Omdat we allebei niet echt bekend waren met eten in de omgeving besloten we op de bonnefooi te kijken wat we onderweg tegen zouden komen. En zo kwamen we bij Brasserie 155 terecht.

Het zag er gezellig uit, en ze konden ons er nog net tussen proppen. Blijkbaar was reserveren hier nog wel nodig, en was het die avond ook nog eens erg druk. Maar gelukkig konden we er nog bij.
Eenmaal binnen bleek het best een chique tent te zijn, maar ook weer niet zo dat we het idee hadden echt uit de toon te vallen. Blauw licht voerde de boventoon, het was vrij donker in het restaurant, maar het zorgde wel voor een gezellige sfeer.
De menukaart zag er goed uit. Extra bijzonder was de ‘pasta parmagiano’, pasta uit Parmezaanse kaas met verse truffel, die aan je tafel bereid werd. Deze kon je uiteraard niet voor één persoon bestellen, maar het zag er wel spectaculair uit toen onze ‘achterburen’ hem kregen.
De vegetarische opties waren wel beperkt, maar wat er was leek erg lekker. Ik ging voor de ‘skinny pasta’, pasta met groene groenten en knoflook, met groene asperges als bijgerecht.

Door het blauwe licht waren er niet echt goede foto’s te maken van het eten, maar het smaakte gelukkig heerlijk.

Als toetje koos ik voor een dame blanche. Ik kreeg een chocoladebol, en doordat ze er aan tafel de warme chocoladesaus overheen goten smolt de bol en kwam het ijs tevoorschijn. De koekkruimels maakten het af.

We hebben hier erg lekker gegeten, en bij sommige gerechten maken ze er dus ook echt wat van bij het serveren. Erg leuk om zo spontaan terecht te komen op een plek die je normaal misschien niet snel zou uitzoeken. Aanrader als je een keer in de buurt bent.

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.