Fotoblog | Dagje Safaripark Beekse Bergen

Begin deze maand was ik met mijn vader een dagje naar Safaripark Beekse Bergen. We hadden een leuke dag samen en we hadden er prachtig weer bij.

Ik was al jaren niet meer in het safaripark geweest, maar ik vind het één van de mooiste parken in het land. De dieren zitten niet in kleine kooien maar hebben veel ruimte, en er wordt actief gewerkt aan onderzoek naar en behoud van bedreigde diersoorten.

Als eerste namen we de bootsafari. Je komt dan aan de andere kant van het park uit. Daar kun je met de boot of bus weer terug, of je kunt terug lopen. We besloten om te lopen, we hadden immers alle tijd, en ik had mijn kruk bij me om het vol te houden.

We begonnen de dag met een lekkere kop koffie waar ik geen foto van heb, maar voordat we terugliepen gingen we lunchen, en dit broodje moest echt op de foto. Het was een heerlijk broodje met gegrilde groenten en (correct me if I’m wrong) limoen-pepermayonaise. Het bleek een lekkere combinatie, maar ontzettend machtig. Ik ben geen kleine eter, maar ik moest een paar happen laten staan.

Het teruglopen ging langzaam, er was natuurlijk veel te zien onderweg en ik loop niet zo hard. Met af en toe een pauze om wat te drinken of gewoon even te zitten was de dag bijna voorbij toen we weer bij de ingang kwamen.

Gelukkig was er nog tijd voor de autosafari, dan kom je toch langs dieren die je lopend mist. En wat zijn ze fotogeniek.

En zoals met alles wat leuk is kwam er ook aan deze dag een eind. We konden nog een half uur het park in na de autosafari, maar we hadden alles gezien, dus we besloten te gaan. Maar we hadden een heerlijke dag, ontzettend mooi weer en wat is het waardevol om er zo samen op uit te kunnen. Voor herhaling vatbaar.

6 gedachtes over “Fotoblog | Dagje Safaripark Beekse Bergen

 1. Er is niks, maar dan ook niks, beter dan een dochter die met haar vader naar een dierenpark gaat. Of je nu 4 jaar oud bent of 40. 🙂
  (maar … er is ook een hele leuke dag te maken van de hondjes, als ze dat leuk vinden, mee te nemen naar Dierenpark Amersfoort. Ja, dat is heen safaripark, maar toch heel leuk om met de hond naar toe te gaan.)

  Like

   1. Onze chihuahua is er al eens geweest! En daarvoor nam ik de westie en de maltezer van mijn ouders wel eens mee. De Maltezer gaf er niet zoveel om, dus die liet ik uiteindelijk maar thuis. Maar de Westie vond het echt prachtig en was vooral weg van de kleinere dieren zoals de wasbeertjes. Onze chihuahua vond de apen juist weer erg leuk.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.