Tekeningen van maart

In februari maakte ik een blogpost met alle tekeningen die ik die maand had gemaakt. Ik heb het tekenen helemaal herontdekt, dus ook in maart maakte ik er een aardig aantal. Ik deel ze nog een keer in een verzamelpost.

Mijn ouderlijk huis stond al een tijdje op de planning om een keer als huisportretje te tekenen. Ik tekende hem met fineliners en kleurde hem in met waterverf.

Deze vuurtoren tekende ik voor de wekelijkse challenge van Carla Kamphuis. Ik doe niet altijd mee, maar deze vond ik erg leuk. Getekend met fineliners, en ingekleurd met alcoholmarkers en potlood.

Voor een dierenchallenge maakte ik dit schattige haasje met oliepastels en grafietpotlood.

De volgende opdracht van diezelfde dierenchallenge was ‘kuiken’, en omdat ik niet hetzelfde wilde maken als de meesten koos ik voor een uilskuiken. Gemaakt met fineliner en waterverf.

Kaartjes die je eigenlijk nooit wil maken… één voor de uitvaartondernemer en één voor de zorg. Gemaakt met fineliners en een goudpen.

En nog één voor de challenge van Carla Kamphuis. Een kas met plantjes, ik kreeg hier echt een lentegevoel van. Gemaakt met fineliners en waterverf.

Tot slot maakte ik voor een swap deze kaart met zonnebloemen. Hij is gemaakt met fineliners en alcoholmarkers.

Welke is jouw favoriet?

4 gedachtes over “Tekeningen van maart

  1. Die vuurtoren is wel erg mooi. Kan zo aan de muur in een lijstje! Je stijl begint echt vorm te krijgen. Ik denk dat je nog wel door-experimenteerd en groeit, maar … er is een herkenbare stijl aan het ontstaan. Helemaal jouw eigen ding!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.