New ride

Ik was altijd erg blij met mijn auto, maar hij werd natuurlijk wel ieder jaar weer een beetje ouder. Vorig jaar hadden we het er al over dat het misschien de laatste keer was dat we hem lieten keuren, en dat bleek te kloppen, want ik heb een andere.

Is ze niet mooi? Het is eigenlijk vrijwel dezelfde als de auto die ik had, maar dan een paar jaar jonger, iets moderner en een veel gaver kleurtje. En ik ben echt een beetje verliefd op dat panoramadak, wat een uitzicht!
Mijn eerdere auto’s heb ik eigenlijk altijd noodgedwongen vervangen als ze stuk gingen en het was het niet meer waard om het te maken, en dat wilden we deze keer graag voor zijn. Ik was echter gek op mijn auto, dus ik had wel wat eisen: hij moest vergelijkbaar of beter zijn. Ik was erg gehecht geraakt aan bijvoorbeeld de hoogte, de grootte, de airco en de cruise control, en hij reed lekker zuinig.
Mijn oude auto deed het dus nog goed, maar er waren wel wat kleine dingetjes die eraan moesten gebeuren voor de keuring. Omdat het toch al een oud beestje was zou alles bij elkaar het niet meer waard zijn, en er waren nog wel meer kosten te verwachten. Dus toen we deze, ruim voor de keuring, op de site van onze vaste garage zagen staan was de keus snel gemaakt.
Het is zoals altijd een tweedehandsje, maar hij rijdt heerlijk en past perfect bij mij en mijn eisen. Ik hoop dat ik er weer heel wat jaar plezier van ga hebben.

3 gedachtes over “New ride

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.