Vega-test | Mix-up

Ik heb de laatste tijd zo veel lekkers geproefd, er komt zoveel nieuws uit dat het bijna onmogelijk is om alles in categorieën in te delen voordat ik het deel. Daarom heb ik bedacht dat de vega-test een mix wordt van verschillende dingen die ik de laatste tijd geproefd heb.

Vegeroni pizza van Domino’s
Domino’s is goed op weg met de vegetarische en zelfs vegan opties. Hun nieuwste aanwinst: de vegeroni. Die moest ik natuurlijk proeven. De worst is niet zo vet als echte pepperoni, hij is wat droger, maar wel erg lekker. Had nog wat pittiger gemogen wat mij betreft, maar zeker voor herhaling vatbaar.
★★★★☆

Vegetarische ‘kippen’soep van Unox
Hier zat ik echt al tijden op te wachten, iets wat je kunt vergelijken met die supermakkelijke kippensoep uit blik. Die vond ik stiekem altijd erg lekker, en deze zak met soep stelde me niet teleur. Hij smaakt echt naar hoe ik me die kippensoep uit blik herinner. Enige nadeel: er staat op dat er twee kommen in zitten, maar de zak past toch echt helemaal in mijn soepkom.
★★★★★

Vegan Carpaccio van AH
Carpaccio was vroeger één van mijn favoriete voorgerechten, dus ik was erg benieuwd naar de vegan variant van de Albert Heijn. De plakjes voelen wat vettig/glibberig aan in je vingers, dat vond ik wel jammer, maar de smaak was top. En je hoeft de plakjes eigenlijk niet eens aan te raken, want je kunt ze zo met het plasticje omkeren op een bord. Er zitten twee porties in een verpakking. Het enige wat je er zelf nog bij moet halen is rucola, en de kaas die erbij zit is wat weinig. Maar verder, een heerlijke carpaccio.
★★★★★

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.