Maart mini-bucketlist

Februari was een korte maand, dus had ik een kort lijstje met dingen die ik wilde doen. En dat maakt een mooie score natuurlijk wel erg makkelijk. Kijk je mee?

Foto door Polina Kovaleva op Pexels.com

De lente lijkt er nu echt aan te komen, en dat deed mijn eerste doel goed. Ik wilde beginnen in de moestuin, en dat is gelukt. Ik schreef er een moestuin-update over.
Mijn andere doel was meer tekenen en handletteren. En dat is absoluut gelukt. Ik ‘moest’ twee kaartjes maken, maar daarnaast maakte ik ook een paar tekeningen ‘voor de leuk’, en dat was fijn om te doen.

Nieuwe maand, nieuwe doelen:

♥ De boekenkast opruimen. Ik begon het jaar zo goed met de rommella, de kledingkast en mijn creakast, maar die boekenkast daar blijf ik maar tegenaan hikken. Er heeft zich in de loop van de tijd flink wat rommel in verzameld naast de boeken. Tijd om die ook een keer aan te pakken.

♥ Een (voor mij) nieuw bakrecept uitproberen. Ik neem me de laatste tijd regelmatig voor om iets te bakken, maar steeds komt het er uiteindelijk toch niet van. Maar eigenlijk moet ik er gewoon een keer de tijd voor nemen. En natuurlijk deel ik hem als het lekker is.

♥ Een half uur voor het slapen gaan niet meer aan mijn telefoon zitten. Ik weet dat ik daar zo veel beter van slaap, maar ik doe het helaas nog veel te weinig.

Wat zijn jouw doelen voor deze maand?

Een gedachte over “Maart mini-bucketlist

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.