Dit was… februari

Februari is hard gegaan. Het was een korte, stormachtige maand, letterlijk en figuurlijk, met fijne en minder fijne momenten. De maand vloog voorbij.

Wat gebeurde er allemaal in februari?
Het stormde natuurlijk een weekend, het regende veel, maar er waren ook dagen met mooi weer. Ik heb zelfs even met mijn boek in de zon gezeten. Ik heb veel getekend en geknutseld, maar natuurlijk ook gewerkt. We gingen eindelijk weer een dag naar de sauna. En ik slaagde voor mijn examens en ben nu officieel pedicure.

Food!
We zijn een paar keer naar het pannenkoekenrestaurant geweest. Verder gebeurde er weinig. Ik proefde wel de vegan carpaccio van de AH, die was erg lekker.

Boeken
Ik las iets minder dan in januari, maar nog steeds best veel. Ik las ‘Je liet mij leven’ van Catherine Ryan Howard, ‘Donkerder’ van E.L. James, ‘Beter laat dan nooit’ van Charlotte de Monchy, ‘De toekomst van hotel Flanagans’ van Asa Helberg, ‘Dwaallicht’ van Jen Minkman, ‘De middernachtbibliotheek’ van Matt Haig en ‘Geestenvanger’ van Latoya Morris. Mijn totaal voor dit jaar staat nu op 24 boeken.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik weer een maandfilmpje, enjoy!

Een gedachte over “Dit was… februari

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.