Dit was… december ♥

Eind december kwam mijn grote jaaroverzicht online, maar we hebben natuurlijk ook nog de terugblik op december. De maand is voorbij gevlogen.

Wat gebeurde er allemaal in december?
Niet superveel, maar het was gewoon druk. Kraambezoek bij mijn vriendin, shoppen, nog net voor de lockdown, naar de kapper, de kerstkaarten afmaken, uit eten, naar het ziekenhuis en natuurlijk ons nieuwe gezinslid ophalen.
Voornamelijk leuke dingen dus, gelukkig.

Food!
We gingen nog een keer eten bij het pannenkoekenhuis, en op Tweede Kerstdag bij mijn ouders, die maken er ook altijd wel iets bijzonders van. En we haalden het gourmetstel weer tevoorschijn. Verder was december qua eten eigenlijk niet zo bijzonder. Of je moet de kerstsnoeperij meetellen natuurlijk. Ik kocht een feestdagenbox van de Hema via TooGoodToGo, en laten we het erop houden dat we de komende tijd geen chocola tekort komen.

Boeken
Aan lezen kwam ik dan weer minder toe. Ik las ‘Leven met een leugen’ en ‘Omkijken naar morgen’ van Wendy Brokers, ‘Een kus met kerstmis’ van Katie Fforde en ‘Amalia’ van Claudia de Breij. Daarmee heb ik mijn leesdoel van het jaar precies gehaald: ik las 100 boeken!

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik ook van december weer een filmpje:

2 gedachtes over “Dit was… december ♥

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.