Kerstshow Tuinwereld Wijchen

Naast de kerstshow in Duiven slaan we die bij ons om de hoek natuurlijk ook niet over. Begin deze maand opende hij, en we zijn meteen even gaan kijken. Uiteraard een stukje kleiner, maar ook hier is er weer iets moois van gemaakt.

Aan het begin van de kerstshow werden we traditioneel begroet door de kerstman en zijn muzikale rendieren. De rendieren stonden niet aan, maar volgens mij kunnen ze ook geluid maken. Tussen alle kunstkerstbomen, die je uiteraard kunt kopen.

Het dorpje op de berg, met natuurlijk de skihelling, de kermis en de vele verschillende huisjes. De huisjes zijn netjes genummerd, zodat je ze makkelijk terug kan vinden in de schappen.

En natuurlijk kan ook hier de Efteling niet ontbreken. Zo kun je goed zien dat de verschillende tuincentra, ondanks dat ze voor een groot deel dezelfde spullen verkopen, er toch allemaal iets anders van maken.

Zo ook Spooky Town, hier niet echt als een dorpje opgezet, maar op de verschillende verdiepingen van een stelling.

En ook hier natuurlijk ontzettend veel lichtjes en kerstversiering. Kerstballen in alle soorten en maten, en natuurlijk veel te grote poppen. De knop om de pinguïns aan te zetten werkte helaas niet, maar ze kunnen dansen.
Helaas was de verrassing die de bezoekers op de openingsavond zouden krijgen al snel op, blijkbaar was die iets te weinig ingekocht, want zo druk was het helemaal niet geweest volgens een medewerker die we spraken. Jammer maar helaas, evengoed was het leuk om ook hier even te kijken.

Een gedachte over “Kerstshow Tuinwereld Wijchen

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.