NaNoWriMo | De (ambitieuze) plannen voor dit jaar

November is voor mij al jaren de maand van NaNoWriMo, een maand helemaal gericht op schrijven. Nou hou ik me niet altijd aan de officiële regels, maar als NaNoRebel kun je natuurlijk ook gewoon winnen. En omdat ik vind dat ik wel een schop onder mijn kont kan gebruiken zijn mijn plannen voor deze maand misschien een tikje ambitieus, maar he, ze hoeven niet allemaal.

NaNoWriMo 2021 - Schrijfhart

♥ Eindelijk mijn boek afmaken. Ja, dat zeg ik al heel lang, net als dat ik er al heel lang bijna ben. Het punt is meer, ik stel het einde uit. Ik herlees, ik herschrijf en schrap, ik herlees, maar helemaal af is het nog steeds niet. Waarom niet? Omdat ik het stiekem doodeng vind. Dus tijd voor die schop onder mijn kont. Afmaken, want het is bijna klaar om de wereld in te gaan.

Als ik deze kan afstrepen dan heb ik deze NaNoWriMo wat mij betreft gehaald. Mocht er nog tijd over zijn dan heb ik nog andere plannen op schrijfgebied.

♥ Een kort feelgood kerstverhaal schrijven. Ik hou echt van kerstverhalen, maar ik heb er zelf nog nooit één geschreven.

♥ Als mijn eerste boek dan eindelijk klaar is moet er natuurlijk een volgend project komen. Dus: een opzet maken hiervoor en kijken hoever ik kom.

Doe je ook mee aan NaNoWriMo? Wat zijn jouw doelen en plannen?

2 gedachtes over “NaNoWriMo | De (ambitieuze) plannen voor dit jaar

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.