November mini-bucketlist

Het is alweer november, en de herfst is echt begonnen. Oktober vloog voorbij, maar november vind ik meestal wat traag. Maar dat is misschien ook wel weer even lekker. Tijd voor een terugblik op mijn doelen, en natuurlijk nieuwe doelen voor de komende maand.

Foto door Boris Pavlikovsky op Pexels.com

In oktober wilde ik de tuin klaarmaken voor de winter. Alles eruit wat er uit moest en alles er in wat er nog in moest. En dat is helemaal gelukt. De eerste andijvie-, winterbloemkool- en boerenkoolplantjes komen zelfs al voorzichtig boven de grond kijken.
Daarnaast wilde ik een herfststukje maken, en dat is ook gelukt.
Tot slot wilde ik mijn creatieve kast opruimen, en daar ben ik nog niet helemaal mee klaar. Maar het begin is er! Al met al een prima score dus.

Tijd voor nieuwe doelen!

♥ NaNoWriMo halen! November is natuurlijk de maand van NaNoWriMo, en ik heb verschillende plannen. Daarover later meer natuurlijk.

♥ Een begin maken met het maken van kerstkaartjes. Ik heb nog geen idee wat ik wil, maar deze maand lijkt me een goed moment om daar eens over na te denken en er een begin mee te maken.

♥ Iedere dag een beetje bewegen, al is het maar een setje buikspieroefeningen.

Wat zijn jouw plannen voor de komende maand?

5 gedachtes over “November mini-bucketlist

 1. Ik wil graag een verse appeltaart maken! In mijn hoofd dan, werkelijk appels gaan schillen en deeg maken is een stap verder haha.
  En ik ben bezig om alle blogposten van de afgelopen tien jaar te laten voldoen aan de nieuwe lay-out, zodat alles mooi een geheel wordt, ik doe elke dag een gedeelte en ik hoop met dit ritme eind november klaar te zijn 🙂 Het is veel werk, maar ook leuk omdat ik weer oude recensies teruglees en ondertussen herstel ik foutjes en ruim ik op wat weg kan. Dusss, een volle maand voor de boeg 🙂

  Like

 2. Oef… Kerstkaarten? Ik moet er nog even niet aan denken. Ik ben nog aan het treuren over de zomer die voorbij is. Of die misschien wel nooit echt geweest is… hihi.
  Mijn doelen deze maand: een aantal toffe platen schieten bij de voetbal.
  Succes met je doelen!

  Like

 3. Leuk! Ik wil zelf een jurk haken of in ieder geval een begin daarmee maken. Maar ik weet nog niet of het me gaat lukken om aan een gedegen patroon te komen… Dus kijken of dat lukt wordt mijn doel voor november denk ik.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.