December mini-bucketlist

En opeens is het alweer december. November is keihard voorbijgevlogen en ik ben inmiddels helemaal in de stemming voor de komende feestdagen. Kom maar op met december!

Foto door Ylanite Koppens op Pexels.com

Mijn grootste doel van november was NaNoWriMo halen. Ik zou dit jaar geen 50.000 nieuwe woorden gaan schrijven, mijn doel was het afmaken van mijn boek. En is het af? Nee, helaas. Niet vanwege angst of een gebrek aan motivatie, maar simpelweg door een gebrek aan tijd. Het doel was bij nader inzien, zeker in combinatie met onze mini-break waardoor een deel van de maand ‘weg’ viel, toch iets té ambitieus. Maar… ik heb wel mijn schrijfflow terug, en ik ben een stuk verder. En ik beloof jullie bij dezen meer boek-updates!
Daarnaast wilde ik een begin maken met mijn kerstkaartjes, en dat is gelukt. Had ik die tijd dan niet beter in NaNo kunnen steken? Had gekund, maar dan was het evengoed nog niet klaar geweest, want meer dan een begin is het ook echt niet.
Tot slot wilde ik iedere dag een beetje bewegen. Die vink ik af. Ik heb niet alle dagen even veel gedaan, maar dat was het doel ook niet.

Nieuwe maand, nieuwe doelen:

♥ Een eetdagboek bijhouden. December zit natuurlijk vol met lekker eten, en het is zeker niet mijn bedoeling om alles te laten staan, maar ik wil het wel een beetje binnen de perken houden. Omdat je van lekkere dingen al snel teveel eet ben ik weer begonnen met bijhouden wat ik eet, ik merk dat dat me helpt om niet te overeten.

♥ Een brood(je) bakken. Ik bakte eerder al een wit brood en een focaccia, en ik vind het heerlijk om te maken (en op te eten). Maar ik neem er veel te weinig de tijd voor, dus voor deze maand wil ik graag de tijd maken om iets luxers te bakken.

♥ Tekenen! Ik hou van tekenen, maar doe het veel te weinig voor mijn gevoel. Een paar maanden terug deed ik mee aan een challenge waarbij je iedere dag een doodle tekende, en ook het begin van mijn kerstkaarten is getekend. Nou hoeft iedere dag zeker niet, maar ik heb nog wel wat (kerstige) ideeën die ik graag wil uitwerken, dus daar is december heel geschikt voor.

Wat zijn jouw plannen voor de komende maand?

3 gedachtes over “December mini-bucketlist

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.