Handelen in cryptomunten via Blox

Ik wilde me al een tijdje meer verdiepen in crypto, maar aan de andere kant had ik heel erg het idee dat ik toch al te laat was, de Bitcoin is immers al zóveel waard, zou dat nog te verbeteren zijn? Ik ben me toch eens iets meer gaan inlezen, en er is een wereld voor me opengegaan. Inmiddels ben ik de trotse bezitter van mijn eerste cryptogeld.

Foto door David McBee op Pexels.com

Via een uitnodiging kwam ik terecht bij Blox. Het leuke van zo’n uitnodiging is dat je gratis € 10,- krijgt om mee te beginnen. Je hoeft zelfs niks zelf in te leggen als je dat niet wil. Blox is een toegankelijke app als je net begint. Het is eenvoudig te gebruiken, maar het aantal munten wat je kunt kopen en de functies die je hebt zijn beperkt. Je kunt geld storten, cryptomunten kopen en verkopen en geld opnemen naar je bankrekening, en dat is het. Lekker overzichtelijk wel, maar de kans bestaat dat je toch iets meer wil als je eenmaal bezig bent. Inmiddels heb ik ook een account bij Bitvavo en Binance, die hebben allebei wat meer mogelijkheden.
Ik begon dus met Blox, en aangezien ik er nog niet zo veel van wist (niet dat ik er nu wel veel van weet hoor, maar al doende leert men) ben ik begonnen met het gekregen tientje. Ik verdeelde deze over twee munten, want naast de bekende Bitcoin bestaan er dus nog veel meer cryptomunten. Het is dus ook zeker niet te laat omdat de Bitcoin al zoveel waard is, want de markt is altijd in ontwikkeling en er komen steeds nieuwe munten bij.
Goed, ik verdeelde zo’n twee weken geleden mijn € 10,- dus over de Bitcoin en de DOGE, puur op gevoel, niet gehinderd door enige kennis van zaken. Ik zag het gekregen geld als speelgeld, om gewoon eens te kijken wat er zou gebeuren. Die laatste bleek een gelukstreffer, want die is inmiddels meer dan het dubbele waard geworden. Ook de Bitcoin is in de tussentijd wat gestegen. Hartstikke leuk natuurlijk, van een tientje naar zo’n 17 euro in twee weken tijd, probeer dat maar eens bij de bank.
Intussen heb ik toch zelf ook een (heel) klein bedragje ingelegd. Veel inleggen durf ik nog niet hoor, daarvoor wil ik nog wel even verder leren.

De bedoeling is natuurlijk dat je een munt zo laag mogelijk inkoopt en zo hoog mogelijk verkoopt, dan pak je winst. Hoe meer je inlegt, hoe groter je winst, of het verlies als het niet goed gaat. Of je investeert voor de langere termijn in de hoop dat de munt meer waard wordt. Bij sommige, voornamelijk Amerikaanse, bedrijven kun je zelfs al met crypto afrekenen.
Ik vind het in ieder geval een leuke en interessante bezigheid, en ik wil er zeker meer over leren. Ik ben van plan om me meer te verdiepen in de mogelijkheden en de verschillende munten, en ik wil wel kijken of ik hier, in kleine stapjes, iets leuks uit kan halen.

Ben jij bekend met crypto?

Disclaimer: zet nooit geld in wat je niet kunt missen, er is immers altijd een risico dat je je inleg verliest. Handel in cryptomunten is uiteraard op eigen risico.

De links naar Bitvavo en Binance zijn affiliate links. Als je deze links gebruikt om een account aan te maken ontvang ik een kleine commissie voor jouw transacties, zelf merk je hier helemaal niets van. Bij Bitvavo betaal je bovendien voor de eerste € 1000,- aan transacties geen transactiekosten.
Als je nieuwsgierig bent naar Blox kan ik je uitnodigen. Via een uitnodiging krijg jij ook een gratis tientje om mee te handelen. Zomaar, zonder kleine lettertjes. De code mag ik niet openbaar plaatsen, maar reageer gerust hieronder of stuur me een mailtje als je interesse hebt.

2 gedachtes over “Handelen in cryptomunten via Blox

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.