Dit was… maart ♥

Maart ging hard, en aan het eind van de maand werd het zowaar echt lente. Zoals te verwachten maakte ik niet echt iets spectaculairs mee, maar maart was een fijne maand.

Wat gebeurde er allemaal in maart?
Ik ging eindelijk naar de kapper! De eerste zaterdag na het opheffen van het verbod voor contactberoepen zat ik er, en het was na zo’n driekwart jaar hard nodig. Er is zo’n tien centimeter dood haar af en de kleur zit er weer goed in.
We klusten nog wat aan huis, het kozijn in de keuken is vervangen door een kunststof exemplaar en we hebben andere gevelbekleding. Het lijkt een compleet ander huis nu.
Ik zat ook een lange dag op het stembureau. Verder wandelden we veel, ging ik nog een paar keer naar de bootcamples en genoot ik van het lenteweer. En natuurlijk ben ik bezig geweest in de tuin.

Food!
Ik bakte voor het eerst een brood in de broodbakmachine. Verder was deze maand niet zo spannend op voedselgebied eigenlijk.

Boeken
Ik heb deze maand iets minder fanatiek gelezen. Ik las ‘Een kus van het duister’ en ‘Een streling van de schemering’ van Laurell K. Hamilton, ‘Drie vrienden, een huis en een klusjesman’, ‘Daar heb je vrienden voor’ en Vrienden voor het leven’ van Astrid Harrewijn en ‘De overlevenden’ van Alexandra Bracken. Ik begon in het vervolg, ‘Onvergetelijk’. In totaal staat de teller voor dit jaar nu op 28 boeken.

1 Second Every Day
En natuurlijk heb ik nog een maand in plaatjes!

5 gedachtes over “Dit was… maart ♥

  1. Ik ben blij dat maart voorbij is, dat was voor ons wachten en wachten, en niets kunnen, of mogen voor Liefste, de rot medicijnen die hem meer beroerd maakten dan beter na zijn operatie en 29 maart eindelijk… zijn gesprek met de cardioloog en sinds 30 maart mag hij weer auto rijden en fietsen op straat.. yeah! Dus nu zijn we weer aan het opbouwen en kunnen we weer wat gaan doen, en een groot deel van de medicijnen is geschrapt!

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.