April mini-bucketlist

En zo zitten we alweer in april en is er alweer een kwart van het jaar voorbij. Ik vind het heerlijk dat het weer langer licht wordt en dat het weer een beetje warmer begint te worden buiten. Dat doet mijn energielevel goed.

Foto door Karolina Grabowska op Pexels.com

In maart wilde ik weer eens iets nieuws proberen in de keuken, en dat werd mijn eerste zelfgebakken brood. Het was makkelijk, maar leuk om te doen, ik ga de broodbakmachine zeker vaker gebruiken.
Ik wil de ook het hoepelen weer oppakken, en dat heb ik ook gedaan. Nog niet iedere dag, maar het stof is er weer vanaf.
Tot slot wilde ik mijn kledingkast opruimen, en daar ben ik mee begonnen. Ik ben nog niet helemaal klaar.

Tijd voor nieuwe doelen:

♥ Meedoen aan een schrijfwedstrijd. Ik heb een paar leuke op het oog, dus ik weet nog niet welke het wordt. En misschien worden het er meerdere, dat kan natuurlijk ook.

♥ Me een beetje meer bezighouden met Pinterest. Ik heb me daar vorig jaar wel iets beter in verdiept, maar ik gebruik het voor mijn blog nog steeds niet echt actief, en daar zou ik wel meer mee willen doen.

♥ Weer een keer een fietstochtje maken. Vorig jaar had ik mijn fiets helemaal gepoetst en klaarstaan om weer regelmatig op de fiets naar mijn werk te gaan, maar toen ging ik thuiswerken. We zijn inmiddels ruim een jaar verder en mijn fiets zit weer verstopt onder ruim een jaar aan stof. Ik vind fietsen eigenlijk heerlijk, dus ik wil toch weer een keer een tochtje maken.

Wat zijn jouw plannen deze maand?

2 gedachtes over “April mini-bucketlist

  1. Dat zijn mooie en leuke doelen. Hier net als meestal weinig plannen, dat gaat ook nog niet echt, en we zien dag voor dag wat er komt en wat wel kan en wat niet. Sowieso 2x per week fysio training voor Liefste, met daarna weer rust, en dat voor zeker 6 weken. Ik wacht op mijn nieuwe garen, die ik wel al besteld heb, maar ik vergeet telkens dat het Pasen is komend weekend, dus dat gaat mij weer te lang duren, hahaha Doel: babydekentje voor mijn nu nog in de buik groeiende kleindochter.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.