Fotoblog | Hoog water bij Niftrik

Na alle regen van de laatste tijd staat het water hier hoog, en ik zag al verschillende foto’s van anderen voorbij komen. Eigenlijk wilde ik graag nog even bij de Waalkade kijken, maar daar is het tot nu toe nog niet van gekomen. Niftrik is iets dichterbij, dus toen ik toch in de auto zat reed ik daar wel even langs voor een paar plaatjes.

Het blijft toch een indrukwekkend gezicht zo. Eigenlijk had ik de steiger nog wel even op willen lopen, maar het hekje was helaas afgesloten.

2 gedachtes over “Fotoblog | Hoog water bij Niftrik

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.