Fotoblog | Een toevallige chihuahuawandeling

Het was alweer een tijd geleden dat we met onze hondenwandelgroep weggeweest waren, om allerlei redenen. Dit weekend gingen we weer een keer naar het bos, en toevallig hadden we een groepje met alleen maar chihuahuas.

We waren met vier menen en vijf chihuahuas, en de hele troep was behoorlijk uitgelaten. De hondjes kennen elkaar ook allemaal, en je kon merken dat ze het leuk vonden om elkaar weer te zien en samen te kunnen spelen.

De bruine hondjes uit de groep bij elkaar. De bovenste was nogal beweeglijk ja.

We waren in het bos bij Kasteel Hernen, daar wandelen we regelmatig als we niet te ver willen lopen. Maar al met al werd het toch een flinke wandeling. Na afloop konden we het natuurlijk niet laten om het hele groepje bij elkaar op de foto te zetten. Maar zorg er dan maar eens voor dat vijf eigenwijze chihuahuas allemaal tegelijk naar de camera kijken…

Zo’n wandeling is natuurlijk doodvermoeiend, dus even uithijgen en chillen hoort er ook bij.

2 gedachtes over “Fotoblog | Een toevallige chihuahuawandeling

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.