Restaurant | The Fresh Factory in Nijmegen

Afgelopen weekend mocht ik komen lunchen bij The Fresh Factory, een nieuw en uniek concept in het centrum van Nijmegen. En we hebben heerlijk gegeten.

Deze lunch is ons aangeboden door The Fresh Factory

In juni dit jaar opende The Fresh Factory zijn deuren in de Houtstraat in Nijmegen. The Fresh Factory is een salade-/smoothiebar waar je je maaltijd helemaal naar eigen wens kunt samenstellen uit zo’n 250 ingrediënten.
Via de bestelschermen aan de want kun je zelf kiezen wat je het lekkerst vindt. Sandwiches, salades, smoothies, yoghurt of sapjes, alles is naar eigen smaak te bestellen. Met vlees, vegetarisch, vegan, en voor de avonturier zijn zelfs meelwormen of krekels een optie.

De bestelzuilen zijn eenvoudig te bedienen. Ik ging voor een lekkere groene salade met ei en pijnboompitjes en een sojayoghurt met banaan, chocoladekoekjes en karamelsiroop. Lief bestelde een sandwich met carpaccio en een yoghurt met appel en chocola.

Daarnaast werden we extra verwend met ‘French Veggies’, stukjes wortel met een dip van heksenkaas en bieten. Ik hou eigenlijk niet zo van rauwe wortel, maar dit was erg lekker zo.

De salade en de sandwich vielen beide goed in de smaak en in combinatie met de yoghurt, die ook erg lekker was, zaten we ook goed vol na afloop.

Naast gezond is The Fresh Factory ook zoveel mogelijk milieuvriendelijk. De wegwerpbekers zijn gemaakt van bioplastic, en de bakjes van gerecycled karton. Om voedselverspilling te voorkomen doen ze bovendien mee met Too Good To Go.

The Fresh Factory focust vooral op afhalen en bezorgen (via UberEats en Deliveroo), maar je kunt er ook binnen of op het terras zitten om een hapje te eten. Er hangt een fijne, gezellige sfeer en het interieur heeft een hippe uitstraling.
Wij hebben erg genoten van onze lunch, en ik kan iedereen aanraden hier een keer te gaan eten. Ik kom eigenlijk niet zo vaak in het centrum van Nijmegen, maar een volgende keer kom ik zeker terug.

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.