New in | Cricut EasyPress 2 en Cricut EasyPress Mini

Mijn snijplotter heb ik nu ruim een half jaar, en één van de dingen die nog op mijn verlanglijstje stond om ermee te combineren was een hittepers om stoffen mee te bedrukken. Van mijn vakantiegeld kocht ik er zelfs twee.

Ik heb ze al een tijdje in huis, eind mei haalde ik ze op. Maar omdat ik er een cadeautje mee had gemaakt en dat niet wilde verraden aan de ontvanger had ik ze nog niet laten zien. Inmiddels is het cadeautje op de bestemming.
Voordat ik mijn besluit nam heb ik even getwijfeld tussen een zwenkarmpers en de Cricut. De reden dat ik niet voor de zwenkarmpers koos was vooral omdat deze heel groot, lomp en zwaar is. Aangezien ik geen plek heb waar hij permanent kan staan zou dat betekenen dat hij of standaard in de weg zou staan, of in de kast verdwijnt en er nauwelijks uit komt omdat het geen doen is om hem iedere keer tevoorschijn te halen. De Cricut is een stuk handzamer, weegt niet veel en is makkelijk te pakken en mee te nemen. Daarmee kan ik eventueel zelfs ter plaatse dingen maken. Bovendien had ik hem al eens in mijn handen gehad bij kennissen.
Ik koos voor twee persen, de grootste en de kleinste. De grootste is 30 x 25 centimeter, groot genoeg voor zo’n beetje alles. De kleinste is juist heel handig voor details, maar ook voor bijvoorbeeld babykleding.

img_1291

Natuurlijk heb ik ze meteen de volgende dag uitgeprobeerd op deze blanco babyrompertjes. De tekst en de plaatjes heb ik met de snijplotter uitgesneden en met de persen op de rompertjes gedrukt.
Ik ben erg blij met mijn aankoop, daar ga ik nog veel plezier aan hebben.

2 gedachtes over “New in | Cricut EasyPress 2 en Cricut EasyPress Mini

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.