20 voor 2020 update

Begin dit jaar stelde ik een 20 voor 2020 lijstje op. Een lijstje met 20 grotere en kleinere doelen waar ik mee aan de slag wilde gaan. Inmiddels is het jaar alweer voor een kwart voorbij, dus ik vond het tijd worden om een update te geven. En ongemerkt ben ik al verder gekomen dan ik dacht.

img_5670

 1. Nog niet gehaald. Ik heb nog geen puntje afgestreept op mijn bucketlist.
 2. In progress. Ik zit op 29/100 boeken.
 3. In progress. Ik ben lekker bezig met de snijplotter, maar er valt nog zo veel te ontdekken.
 4. Nog niet gehaald. Het opknappen van de voortuin zal toch even moeten wachten tot deze ellende voorbij is.
 5. Gehaald. Mijn eerste creaties van epoxy zijn voor verbetering vatbaar, maar ik heb dingen gemaakt.
 6. Gehaald. Eerder dan ik had verwacht, ik was er eigenlijk helemaal niet bewust mee bezig. Maar iemand daagde me uit op Garmin, en ik won.
 7. In progress. Ik leer her en der een beetje over Pinterest, maar voel me er nog lang niet vertrouwd mee.
 8. In progress. Ik heb nog niet zoveel cadeaus gegeven, maar wat ik heb gegeven was wel iets persoonlijks.
 9. Nog niet gehaald. Ik spaar nog lang niet zoveel als ik zou willen.
 10. In progress. Zwerfies rapen was zo’n doel wat eigenlijk het hele jaar blijft lopen. Als ik wandel raap ik meestal wat op onderweg, en daar blijf ik gewoon mee doorgaan.
 11. Nog niet gehaald. Tja, tijd doorbrengen met je dierbaren zit er even niet in op het moment. Gelukkig woon ik er met één in een huis, maar de rest mis ik wel.
 12. Nog niet gehaald. Het minst leuke doel uit het lijstje staat nog even in de wacht.
 13. Nog niet gehaald. Maar ik heb wel verschillende online cursussen op het oog.
 14. Nog niet gehaald. Ik kom even niet op zo veel plekken om een post-it achter te laten. Dat komt wel weer hoop ik.
 15. In progress. Genieten van het sporten, dat is ook zo’n doorlopend puntje. Al moet ik zeggen dat ik er momenteel wel minder van geniet, ik mis echt een stukje motivatie thuis.
 16. Nog niet gehaald. Ik ben nog niet begonnen met het maken van een medaillebord.
 17. In progress. Niet alleen kaartjes, maar ik heb de laatste tijd wel meer leuke post verstuurd.
 18. Gehaald. Voordat de ellende losbrak zijn we gelukkig nog een dagje met de trein naar Amsterdam geweest.
 19. In progress. Ik probeer meer tijd voor mezelf te nemen, en tot nu toe lukt dat aardig.
 20. In progress. Zoveel mogelijk gezond, bewust en duurzaam leven blijft natuurlijk het hele jaar actueel.

3 gedachtes over “20 voor 2020 update

 1. Ik moest even terug lezen wat voor doelen allemaal, een aantal zijn juist nu toch ook te doen denk ik…

  Post it’s kun je ook op deuren plakken en op ramen, dat is leuk juist.
  De cadeautjes geven persoonlijk, ook in een winkel kun je slagen voor zeer persoonlijk, dat is altijd weer mijn gave, tenminste, ik word gebeld door mijn moeder soms, omdat zij niet weet wat ze voor haar eigen broer nu kan geven bijv… dan komt er altijd, oh dat weet Suus wel, en vaak is dat ook zo! Nu voor mijn kleinzoon net af laten leveren en ook mijn dochter kwam met een specifieke wens, die ik niet eens zelf kan maken, dus dat moet gevonden worden, en laat dat nu gisteren zo zijn gebeurd. Ze is pas in mei jarig 😀

  De boeken, 100 stuks… ik snap nooit zo goed, waarom je zoveel boeken in een bepaalde tijd zou willen lezen of moeten lezen… maar dat is persoonlijk natuurlijk, als ik een boek heb gelezen, dan kost het mij altijd weer even tijd om het te laten bezinken, nu ben ik nog met de zeven zussen serie bezig, zit in voor nu, het laatste deel, volgende deel moet nog uitkomen, denk volgend jaar… maar als ik dit uit heb zo… dan laat ik mijn gedachten er nog over gaan, glimlach, denk terug, en pas later, veel later komt er wel weer eens wat anders, al heb ik wel wat op mijn lijstje staan ook, nu al.. maar om nu te zeggen, oh ik ga er 50 lezen dit jaar, nope! 😉

  X

  Like

  1. Haha, die boeken, ik moet niks, maar vind het wel leuk om er een cijfertje aan te hangen. Zonder vastgesteld doel zou ik ook wel zo veel lezen, ik lees nou eenmaal graag en veel, zit op 29 boeken voor dit jaar nu.

   Geliked door 1 persoon

   1. Oke, maar dan nog steeds… snap ik niet zoveel, ik moet dingen echt laten bezinken, denk er nog over na, geniet nog na, voor ik een volgend boek pak… 😉 Ieder zijn ding!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.