April mini-bucketlist

Maart verliep even anders dan waarschijnlijk iedereen had verwacht, maar gelukkig waren er ook genoeg fijne momenten. Benieuwd of het ondanks alles toch gelukt is met de doelen die ik gesteld had? Lees dan verder.

apricot april beauty blooming

Foto door mahmoud op Pexels.com | Ik wilde de tuin opruimen en de eerste dingen zaaien in mijn kasje. Dat is in ieder geval gelukt. Laat de sla, tomaatjes, lente-uitjes en komkommers maar groeien. Ik zaaide ook bijenbloemen in een paar bakken in de tuin, en ik heb nog veel meer om te vullen.
Ik wilde ook buiten hardlopen, en daar is het helaas niet van gekomen. Aangezien ik wandelen met de hondjes belangrijker vind dan hardlopen heb ik het daar bij gehouden deze maand.
Tot slot wilde ik minimaal een half uur voor het slapengaan niet meer op een scherm kijken. In het begin van de maand ging dit heel goed, maar naarmate de maand verderging nam mijn focus hierop af en ging het toch regelmatig weer ‘mis’. Half gehaald vind ik.

April zal niet veel spectaculairder gaan worden dan maart denk ik, dus voor deze maand heb ik een paar mooie ‘quarantainedoelen’.

♥ Iedere dag iets aan beweging doen. Ik merk dat ik minder gemotiveerd ben nu de sportschool dicht is. Ik hoef niet iedere dag uitgebreid te sporten, maar een beetje beweging per dag moet te doen zijn.

♥ Een uitgebreide maaltijd op tafel zetten alsof we in een restaurant zitten. Inclusief luxe opgemaakt toetje.

♥ Duolingo weer een keer oppakken. Ik was ooit bezig mijn Frans weer een beetje op te krikken, ik vind het zo zonde dat ik dat min of meer verleerd ben. Maar dat ligt al heel lang stil, tijd om dat weer eens op te pakken nu ik zo veel tijd heb.

Wat wil jij deze maand graag doen?

6 gedachtes over “April mini-bucketlist

  1. De verjaardag van mijn kleinzoon vieren, op 9 april, hoe dan, op een afstandje dus… het cadeautje is al geleverd, en verder nul doelen, gezien ik niet thuis ben, ik ben aan het haken, en daar wil ik even wat in gaan opzoeken, een grote mandala haken met scheepjes whirl, of omslagdoeken voor verkoop…. kortom, keuzes genoeg om te doen, maar ook het huishouden is hier anders bij Liefste nog… en hij is eergisteren met de tuin gestart, en dat is nu een grote puinzooi, kan ik weinig aan doen… behalve zorgen voor eten en drinken op tijd.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.