Rust zacht, lieve Jane

Vanmorgen vonden we onze lieve Jane helaas dood in haar hok. Gisteren leek er nog niets aan de hand, ze huppelde nog vrolijk rond, at gewoon, maar je weet het bij konijnen natuurlijk maar nooit omdat ze niet snel laten merken dat er iets is.

img_9066

Jane hebben we zo’n vier en een half jaar geleden gered uit een garage, waar ze in een klein hokje dag in dag uit de uitlaatgassen van de auto in zat te ademen. Ze was daar gedumpt, maar die mensen wilden eigenlijk helemaal geen konijn en hadden geen idee wat ze ermee aan moesten.
Ze wisten ook niet hoe oud ze was, dus wij hebben ook geen idee hoe oud Jane is geworden. Ze lag erbij alsof ze midden in een huppeltje opeens is omgevallen. Ik hoop het voor haar, dan heeft ze in ieder geval niet geleden.
Lieve Jane, we gaan je missen. Rust zacht.

4 gedachtes over “Rust zacht, lieve Jane

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.