Kerstshow | Intratuin Duiven

Na Wijchen moesten we natuurlijk ook even bij de grootste kerstshow van Nederland kijken, dus gingen we zaterdag naar Duiven. En het was drúk daar. Er waren zelfs extra parkeerplaatsen geopend om iedereen een plekje te bezorgen. Gelukkig was het binnen wel goed te doen en waren de mensen goed verspreid.

img_7111

Nog voordat we de winkel binnengingen zagen we dit gezellige tafereeltje.

img_7112

Eenmaal binnen liepen we eerst nog door een gedeelte met planten en vissen, maar al snel zagen we de eerste kerstlichtjes.

img_7113

En daarna kwamen natuurlijk alle huisjes. Zoals altijd was het heel groots opgezet. Ondanks de drukte was alles goed te zien en konden de mensen zich prima verspreiden. Af en toe moest je even wachten, maar uiteindelijk kon je overal goed bij.

img_7114

De Efteling blijft ook altijd een geliefd onderwerp voor een kerstshow.

img_7115

En de Efteling vloeide naadloos over in Spooky Town, de griezelige serie van kerstdecoratie. Een populaire serie blijkbaar, veel dingen waren al uitverkocht.

img_7110

Zoals ieder jaar wordt er overal weer veel geld in het water gestort, en zoals altijd gaat dit naar Het Rode Kruis. Mooi dat dat gedaan wordt, en mooi dat er zoveel gegeven wordt.

img_7117

Boven ging de kerstshow verder. De roltrap was een belevenis op zich, maar het was onmogelijk om bewegend in het donker goede foto’s te maken. Gelukkig stonden er genoeg mooi opgezette kerstbomen die wel op de foto wilden.

img_7116

Sprookjesachtige elfjes, een heuse sneeuwkoningin en natuurlijk mag ook een eenhoorn niet ontbreken.

img_7118

Voor de notenkrakers was ook een speciaal hoekje ingericht.

img_7119

Vogeltjes! Ik hou van vogeltjes in de kerstboom, ik heb er verschillende en ieder jaar koop ik er toch weer een paar bij. Aan de wand hingen kolibries, pauwen en papegaaien. De vogels die in de boom op de foto zitten zijn me iets te groot voor in huis hoor, maar hier vond ik ze wel leuk. En bij het strandtafereeltje is onder andere gebruik gemaakt van de kolibries.

De kerstshow in Duiven is zeker een aanrader als je van kerstversiering houdt. Er is zo veel te zien, voor ieder wat wils, en je kunt je hier een paar uur vermaken. En als je wil kun je ook nog gratis in de draaimolen.

3 gedachtes over “Kerstshow | Intratuin Duiven

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.