December mini-bucketlist

Afgelopen maand waren al mijn maanddoelen gericht op NaNoWriMo, en ik moet zeggen dat het een goede maand is geweest voor mijn doelen. Tijd voor een terugblik, en natuurlijk ook nieuwe doelen voor december.

Winner's Certificate 2019

Ik wilde in november de 50.000 woorden halen, het einde van mijn boek schrijven en een cover reveal op Goodreads doen. En dat is allemaal gelukt. Voor wie de cover gemist heeft: hier is hij! Tot slot wilde ik een begin maken aan een nieuw project, en ook dat is gelukt. Het is een heel pril begin, maar toch.

Tijd voor decemberdoelen!

♥ De vakantie boeken. In januari willen we er weer even samen tussenuit met de hondjes. Vorig jaar hadden we dankzij mijn kerstpakket een leuke korting, en stiekem hopen we dat we daar dit jaar weer gebruik van kunnen maken, maar nadat ik mijn kerstpakket heb gekregen willen we toch echt gaan reserveren.

♥ Sporten. Ondanks mijn aversie tegen black friday is er één deal waar ik wel voor gevallen ben: ik ben weer lid geworden van de sportschool. En daar wil ik komende maand een goede start mee maken. Minimaal twee keer per week.

♥ De Santarun lopen. Die was zo leuk vorig jaar, dat wil ik graag nog een keer doen.

♥ Een kerststukje maken. Dat vind ik altijd zo gezellig staan op tafel, en het is zo leuk om te doen.

Heb jij nog doelen voor de komende maand?

2 gedachtes over “December mini-bucketlist

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.