Restaurant | Osteria Pomodoro in Lent

Afgelopen vrijdag ging ik met een vriendin uit eten bij Osteria Pomodoro in Lent. Zij was er al vaker geweest, voor mij was het nieuw. Maar het is absoluut goed bevallen.

Afbeeldingsresultaat voor osteria pomodoro

Het eerste wat me opviel toen we binnenkwamen was de gezellige sfeer. Het restaurant ziet er huiselijk en knus uit. We waren eigenlijk iets te vroeg, maar dat was geen probleem, we werden meteen geholpen.
Het concept van dit restaurant deed me een beetje aan tapas denken, maar de gerechten zijn hier wel iets groter en niet per se bedoeld om te delen. Je kunt onbeperkt bestellen, en omdat de porties niet supergroot zijn kun je zo meerdere Italiaanse gerechtjes proeven.
In de eerste ronde bestel je een voorgerecht, de rest van de avond mag je uit de hele kaart kiezen. Bij ieder gerecht vanaf de tweede ronde mag je een bijgerecht nemen. Ik begon met een lekker courgettesoepje. Ook had ik een risotto, een pizzaatje met salade en een aspergeburger met patat. De risotto was zo lekker dat ik die nog een ronde bestelde, en na vier rondes zaten we allebei vol. Al is er natuurlijk altijd ruimte voor een toetje, want ook dat zat bij de prijs inbegrepen.
Voor € 28,50 kun je de hele avond onbeperkt eten. Wij hadden gekozen voor het ‘vroege vork-menu’, tussen 16.30 en 19.00 uur kost het zelfs maar €22,50. De drankjes zitten daar niet bij in, maar daar hoef je het niet om te laten, een standaard frisdrank kost maar € 1,50.
We hebben heerlijk gegeten voor een prima prijs, en ook voor vegetariërs was er voldoende keus. Zeker een aanrader!

3 gedachtes over “Restaurant | Osteria Pomodoro in Lent

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.