Digitale adventskalenders 2019

Iedereen kent natuurlijk de fysieke adventskalenders wel. Ik vind ze zo leuk, iedere dag in december een cadeautje openmaken. Maar ook online zijn er leuke adventskalenders te vinden, met cadeautjes, kortingen en kans op prijzen. En het leukste? Ze zijn hartstikke gratis! Ik deel er een paar die ik gevonden heb.

Afbeeldingsresultaat voor adventskalenderHebban: Ik begin met de leukste. Geen prijsvragen, maar gegarandeerd iedere dag een  cadeau: een gratis e-book! Vorig jaar zaten er hartstikke leuke boeken tussen, dus dit jaar doe ik zeker weer mee. Voor deze kalender heb je wel een Hebban-account nodig, maar die is zo aangemaakt.

♥ PlusonlineElke dag een verrassing, dat kan een knutselpatroon zijn, maar ook een spelletje, een kans op een prijs of een puzzel. Als je aan het eind alle vakjes hebt geopend maak je kans op een iPad.

♥ VT wonenDeze adventskalender begint niet op 1, maar op 3 december. Iedere dag zijn er winacties en kortingen.

♥ Teufel AudioIedere dag kans op een product van Teufel. Je moet je wel even inschrijven voor de nieuwsbrief en je aanmelden voor de adventskalender, maar afgaand op de prijzen van vorige jaren zijn ze wel de moeite waard.

McDonald’s: Iedere dag krijg je korting op je eten en op sommige dagen een gratis cadeautje. Deze adventskalender werkt via de app.

♥ PrijsvragenfestijnDit is de langstlopende adventskalender die ik heb gevonden, hij loopt de hele maand december. Iedere dag maak je kans op een prijs.

♥ IKEA: ‘Heel veel inspiratie voor een Zweedse kerst’. De kalender loopt via de IKEA adventskalender app, deze is beschikbaar voor Apple en Android.

♥ Heel Holland BaktIedere dag baktips, exclusieve video’s, spelletjes en natuurlijk kans op prijzen.

Dit zijn de digitale adventskalenders die ik tot nu toe gevonden heb. Ken je er nog meer? Geef het door, als ik genoeg aanvullingen heb komt er over een paar dagen een deel 2!

 

 

 

 

 

9 gedachtes over “Digitale adventskalenders 2019

  1. Oh, echt? hahahaha, ik zeg net bij Sammie, dat ik zo niet van de advents ben… nooit gehad of mee gekregen als kind al niet, dus zit er niet in bij mij 😉 Of ons…

    Heel veel plezier ermee!

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.