Gelezen | Verkikkerd (trilogie) van Lisette Jonkman

verkikkerdLucy is dolblij wanneer ze gaat studeren. Eindelijk weg van haar ouders en hoogbegaafde zusje. Maar in plaats van het geweldige studentenleven waar ze op had gehoopt, komt ze terecht op de campus, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets te maken wil hebben met haar huisgenoten! Zeker niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Maar waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds…

Na de serie ‘Onbreekbaar‘ wist ik zeker, deze serie moest ik ook lezen. De eerste twee delen had ik vorig jaar al uitgelezen, maar de afsluiter van de trilogie is pas afgelopen zomer uitgekomen. Inmiddels heb ik eindelijk de hele trilogie uit, en hij was weer ouderwets leuk.
De serie gaat over Lucy, die ik in het begin van het eerste boek eigenlijk niet zo mocht. Meestal vind ik het lastig als ik weinig sympathie voor de hoofdpersoon kan opbrengen, maar in dit geval vond ik het niet storend. Dat komt natuurlijk ook omdat dat anders wordt, ik heb Lucy in mijn hart gesloten. Net als de andere personages trouwens, het is leuk om te lezen hoe iedereen zich ontwikkelt. En het was leuk om Abby en Ferdi uit Onbreekbaar ‘terug te zien’.
Qua emoties is alles wel zo’n beetje voorbij gekomen. Ik heb hardop gelachen, schaamteloos gehuild en me boos gemaakt. De boeken zijn vlot en vol humor geschreven, maar ook serieuze onderwerpen komen aan bod.
Dit was weer een heerlijke feelgood-serie, jammer dat hij uit is. De serie bestaat uit drie delen, Verkikkerd, Verslingerd en Verknocht.

De links in deze post zijn affiliate links. Zie mijn disclaimer voor meer info.

Een gedachte over “Gelezen | Verkikkerd (trilogie) van Lisette Jonkman

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.