Gewoon even kletsen

Hoi allemaal, hoe gaat het met jullie? Ik ben net op de bank geploft met een grote bak thee, en een versgebakken stuk gevulde speculaas. Ik weet niet wat het is met de herfst, maar ik krijg altijd zin om te bakken van het druilerige weer.

71497551_2444114585829938_4516651809644740608_n

Ik ben al flink verkouden geweest de laatste dagen, gelukkig begint het weer een beetje weg te trekken. Ik ben wel weer klaar met het gehoest, het gekriebel in mijn keel en het eeuwige gesnotter. Gelukkig ben ik verder nog niet echt ziek geworden. En ik ben blij dat ik niet meer zo intens moe ben.
Gisteravond ben ik spontaan naar een workshop ‘wonden maken’ geweest. Ik schminkte eigenlijk vooral schattige kinderdesigns, maar extremere dingen zoals wonden staan al een tijd op mijn lijstje van dingen die ik nog wel eens zou willen leren. Het was superleuk om te doen en ik heb meteen zin om hiermee aan de slag te gaan.
Verder ben ik eigenlijk best veel offline geweest de laatste dagen. Lekker met een boek op de bank in plaats van de laptop op schoot. Leuke dingen doen met leuke mensen in plaats van mijn hoofd te verstoppen achter mijn telefoon. Gezellig met de hondjes spelen en wandelen en genieten van de natuur als het droog was.
Over de hondjes gesproken: Macho is vandaag twee geworden. Niet dat hij daar iets van begrijpt natuurlijk, maar wij vinden het wel leuk om even bij stil te staan. Hij heeft natuurlijk wel iets lekkers gekregen. Inmiddels ligt hij heerlijk naast me op de bank, half te slapen. En dat ga ik zo ook maar doen.

Hoe was jouw dag?

Een gedachte over “Gewoon even kletsen

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.