Oktober mini bucketlist

Het is alweer oktober, en de herfst lijkt er nu toch echt wel aan te komen. Ik vind het jammer dat de zomer voorbij is, maar ook de herfst heeft absoluut zijn charme. Maar goed, tijd voor een terugblik op de doelen van september, en natuurlijk voor nieuwe doelen voor oktober.

photo of roadway surrounded by trees

Foto door Kim Dae Jeung op Pexels.com | Ik wilde mijn haakwerk weer oppakken. En hoewel ik nog geen project af heb kunnen maken ben ik er wel weer mee begonnen. Maar het blijft lastig vind ik.
Ik wilde ook minimaal eens per week een Fit At Home workout doen. Gemiddeld genomen heb ik dat gehaald, ik reken het goed.
En tot slot wilde ik foto’s maken op de bloeiende heide. De heide stond helaas niet meer volledig in bloei, maar ik heb toch een paar mooie foto’s kunnen maken. Alleen jammer dat Nina en Macho niet mee wilden werken.

Dan tijd voor nieuwe doelen:

♥ Een mooi herfststukje maken voor op tafel. Dat doe ik ieder jaar, dus dat wil ik deze keer zeker niet overslaan.

♥ Zorgen dat de cover van mijn boek af is.

♥ Wonden leren maken met latex en nepbloed, gewoon omdat dat iets is wat ik nog altijd een keer wil leren.

♥ Een nieuw bakrecept proberen. Gewoon omdat ik van de herfst altijd zin krijg om dingen te bakken. Ideeën zijn natuurlijk welkom!

Wat zijn jouw doelen of plannen komende maand?

 

4 gedachtes over “Oktober mini bucketlist

 1. Mooie haalbare doelen, de herfst tafel is hier al gemaakt want dit weekend vond ik zo veel kastanjes dat ik gelijk aan de slag ging. Ik wil een paar mooie herfstfoto’s proberen te maken deze maand

  Like

 2. Opnieuw, nul doelen eigenlijk die specifiek in de maand oktober moeten vallen of zo.. ik zie wel hoe het schip strand in the end, en geniet van elke dag, en zie hoe het komt, en wat ik wil en kan doen. Werk zit er in elk geval bij, mijn huisje verder opnieuw inrichten en daar hoort ook de herfst bij, ik denk nu zelfs even niet, maar ik ken mijzelf, dat bedoel ik dus, ik laat het komen zoals het komt, gister al 1 kastanje mee naar huis genomen, hahahaha

  Ben ook bezig met plantjes stekken en op aarde zetten.. bla…

  X

  Like

 3. Oh wat een leuke doelen! Vooral een herfsstuk vind ik een goed idee. Nu het kouder wordt merk ik dat ik ook weer de zachte kussens en dekens tevoorschijn haal 🙂 Ik ben benieuwd naar wat je gaat bakken!

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.