Vega-test: Knorr My Veggie Snack

knorrEen tijdje geleden testte ik de instant potjes van Maggi. Toen ik iets soortgelijks van Knorr in de supermarkt zag staan kon ik het natuurlijk niet laten om deze ook te proeven. Er waren drie varianten, die ik allemaal geproefd heb.

aadfr1x-awd-wwjwf9rkba.670x670Rice & Quinoa Thai Green Curry
Het eerste wat mij opviel was de sterke, pittige geur. Het rook veelbelovend, want ik hou wel van pittig eten. De rijst en de quinoa worden goed gaar in de vijf minuten, en de eerste happen proef je inderdaad vooral de pittige currysmaak. Maar na een paar happen was hij niet zo lekker meer. Het was een beetje zeepachtig, alsof de quinoa niet goed gewassen was voordat het in het potje belande. Ik heb hem helaas niet helemaal opgegeten.
★☆

Mediterranean Couscousaaawykpdfqdesqjwhwiyaw.670x670
Ik hou wel van couscous, dus ik had hoge verwachtingen van deze. Maar helaas viel hij me ook tegen. Ik vond hem een beetje smaakloos. Ik vond het in ieder geval niet echt Mediterraans smaken, en bovendien bleven de plakjes courgette die erin zitten vrij hard en taai, ze werden niet zo goed gaar. De couscous zelf was prima gaar geworden. Ik heb hem wel opgegeten, maar de plakjes courgette heb ik aan de kant geschoven.
★★

aaawykpdfqcauwjwhwi6nw.670x670Penne Primavera
Dit was de lekkerste van de drie, maar ik zou hem toch niet zo snel opnieuw kopen. Ook de penne vond ik een beetje aan de flauwe kant, terwijl ik er zelfs iets minder water bij had gedaan dan de aangegeven hoeveelheid. Hierdoor zou de saus juist iets dikker en smaakvoller moeten worden.
De pasta wordt wel verrassend goed gaar, er zitten geen harde stukjes pasta meer in. De plakjes wortel werden helaas niet helemaal gaar, die bleven een beetje taai en hard.
★★★

Wat mij betreft alledrie niet zo’n aanrader dus. Ik hou het wel bij de potjes van Maggi als ik een keer zin heb in zoiets. Deze zou ik niet zo snel nog een keer kopen. Ik heb wel begrepen dat ze in Duitsland andere varianten verkopen, als ik die in het wild spot en ze lijken me lekker dan probeer ik ze misschien toch.

4 gedachtes over “Vega-test: Knorr My Veggie Snack

  1. Een van deze drie producten heb ik ook eens geprobeerd, maar na twee happen weggegooid. Volgens mij was dat die couscous. Ik vond het echt niet lekker. Die andere twee varianten had ik gelukkig niet gekocht.

    Liefs,
    Marloes

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.