10 Food Facts

Ik vind het altijd leuk om random feitjes over anderen te lezen, dus het leek me leuk om zelf ook eens zoiets te delen. En omdat ik gek ben op eten is dit het eerste thema voor random feitjes geworden.

 1. Ik eet maar weinig saus bij mijn eten. Waar ik mensen ken die het hele sausbakje bij hun patatje leeg maken of er zelfs te weinig aan hebben, heb ik na het opeten van mijn patat nog een half bakje saus over. Maar ook mijn tosti eet ik bijvoorbeeld ‘droog’, curry of ketchup erbij vind ik zonde van mijn tosti. Ik vind sausjes heerlijk, maar niet teveel.
 2. Ik lust geen kokos en olijven, en van rauwe bleekselderij word ik ook niet erg gelukkig.
 3. Ik vind sinaasappels heerlijk om te eten, maar ik doe het eigenlijk maar weinig. Ik vind het zo veel gedoe, daar heb ik geen zin in.
 4. Voor brood met écht goede kruidenboter mag je me ’s nachts wakker maken.
 5. Vroeger had ik een ontzettend verstoorde relatie met eten. Ik bracht veel tijd alleen door op mijn kamer, met eten. Ik was een kei in het mee naar boven smokkelen van chocola en chips, en ik was ook best goed in het verbergen van alle verpakkingen. Zo’n hele Milka-reep van 300 gram? Die at ik in een avond op. Soms wel drie keer per week.
 6. Er bestaat niet zoiets als te veel knoflook of te veel champignons.
 7. Team Patat!
 8. Als ik borrelnootjes eet dan bijt ik eerst het omhulsel kapot. Die eet ik eerst op, en daarna pas het nootje.
 9. Ik zou zonder problemen iedere dag met een salade kunnen lunchen.
 10. Ik ben gek op kaas, maar niet van de geit!

 

5 gedachtes over “10 Food Facts

 1. Leuk om te lezen! Ik word sowieso niet blij van bleekselderij, haha. Mijn tosti eet ik altijd met ketchup, anders vind ik ‘m te droog. En ben ’t helemaal eens met dat er nooit teveel knoflook ergens in kan zitten!

  Liefs,
  Marloes

  Like

 2. Op 2, 4 en 8 na.. en het blijkt dat ik de geit ook wel kan hebben, maar dan kleine klontjes of stukjes bij borrel of op een pizza… lijken we wel op elkaar 😉

  X

  Like

 3. Kokos is zo ranzig inderdaad… Van olijven ben ik ook geen fan, en wat sauzen betreft sta ik ook helemaal aan jouw kant. Maarre, hier wel Team Friet, hoor 😉

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.