Wát zoek je?

pexels-photo-262508-3.jpegFoto door Pixabay op Pexels.com | Af en toe vind ik het erg leuk om tussen mijn zoektermen te kijken. Soms staan daar op zijn zachtst gezegd bijzondere dingen tussen, waarvan ik me afvraag hoe je met zo’n zoekterm op mijn blog terechtkomt, of waarom je dat überhaupt intoetst in de zoekmachine. Helaas zijn tegenwoordig de meeste zoektermen afgeschermd, maar af en toe kom ik nog een pareltje tegen.

Wytske Grut opvoeden
Ik heb geen idee wie Wytske Grut is, en ik zou ook niet weten waarom ze opgevoed moet worden. Ik kan me ook geen enkele blogpost bedenken die bij deze zoekterm past.

Langendijk 166
Mijn eigen adres hou ik lekker voor mezelf. Ik heb ook geen idee of hier misschien ooit iemand gereageerd heeft met dit als gebruikersnaam of zoiets. Een andere reden waarom je met deze zoekterm bij mij uitkomt zou ik niet weten.

Hoe krijg je kauwgom uit kleding
Met deze zoekterm kom je volgens mij bij deze blogpost uit 2016 terecht. Niet het antwoord waar je naar op zoek was waarschijnlijk. Maar eigenlijk is het heel makkelijk: leg de kleding een nachtje in de diepvries. Daarna kun je het er zo weer afkrabben.

Het is eigenlijk gedaan , maar je mag nog
Zo veel vragen. Wat is er gedaan? Wat mag nog? Wat probeer je te vinden met deze zoekopdracht?

n (letter)
Vreemde zoekterm. Er wordt wel vaker op random letters gezocht merk ik, maar dit is de eerste keer dat er expliciet bijgezet wordt dat het om de letter gaat.

Vragen zijn er
Domme vragen bestaan niet. Vreemde zoektermen wel.

Wat is de meest bijzondere zoekterm die jij de laatste tijd tegenkwam?

8 gedachtes over “Wát zoek je?

 1. Ik vind dit altijd onwijs leuk om te lezen, ik kom zelf ook regelmatig interessante dingen tegen. Zoals ‘pagina van ongeveer 106’ en ‘z-kast’, niet echt termen waarbij je het antwoord op mijn blog gaat vinden denk ik.

  Like

 2. Mijn website wordt regelmatig bezocht door potloodventers en zijn/haar collega’s. Die toetsen in: ‘ bloot in regenjas’; ‘stiekem naakt’ en dergelijke termen. Ze komen dan uit bij mijn verhaal “Bloot in het park” (https://vrouwtjejas.nl/bloot-in-het-park/), dat over een demente bejaarde gaat die even de weg kwijt was 😬,,,,

  Enne: Wytske Grut is niet moeilijk te verklaren. Wytske is een Friese voornaam, in dit geval van Wytske Bouwma. Haar blog over opvoeden heet: Grut! There she is: http://relaxedopvoeden.nl/

  Like

 3. Hahah, wat apart dat mensen door die zoektermen bij jouw blog komen! De meeste zoektermen die mensen gebruiken waardoor ze op mijn blog komen, gaan over ideeën die je kunt gebruiken in de les en over schrijfopdrachten. Vorig jaar was er wel een vreemde zoekterm: ‘pleurt op met je kalverstraat’. Heel gek is het niet, want het is een tekst die staat op een tasje.

  Liefs,
  Marloes

  Like

 4. haha wat een gekke zoekopdrachten allemaal. Ik kijk ook geregeld hiertussen en vind zo nu en dan ook gekke zoekwoorden of zinnen terug. Het kan wel handig werken als er veel gezocht wordt naar een bepaald onderwerp dat bij je blog of bedrijf past. Dan weet je dat je dit of beter vindbaar moet maken of er een blogpost over moet schrijven.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.