Review | Similasan Hooikoorts Oogdruppels

Al jaren heb ik last van hooikoorts, en waar ik dan het meest last van heb zijn mijn ogen. Van vervelende jeuk en rode ogen tot pijnlijk en de neiging om ze er uit te krabben. De allergiepillen van de Lidl helpen om het leed te verzachten, maar wat ik het allerliefst wilde was een oogdruppel, om meteen te kunnen werken op de plek waar het nodig is.

gekregen

Helaas zijn alle oogdruppels die ik eerder heb gevonden niet geschikt voor lensdragers. Tot ik de oogdruppels van Similasan tegenkwam, die zijn wel te gebruiken in combinatie met contactlenzen. Ik mocht de druppels reviewen voor mijn blog, en dat deed ik natuurlijk graag.

hooikoorts oogdruppels
De lente leek vroeg te beginnen dit jaar, en dat betekende voor veel mensen ook dat de hooikoorts vroeg was. Ik heb inderdaad al weer last gehad van geïrriteerde ogen, al viel het vooralsnog gelukkig nog mee. Als het hier bij blijft kan ik daar best mee leven. Maar het was wel een mooie gelegenheid om de oogdruppels te proberen.
En wat een verademing. Om het gevoel te verzachten depte ik vaak met een wattenschijfje met water, maar dat was altijd maar een kortdurende oplossing. Deze druppels hebben een verzachtende en kalmerende werking, en het werkte snel. Het blijft natuurlijk symptoobestrijding, maar ik ben hier heel blij mee. De oogdruppels zijn makkelijk te gebruiken, en hebben geen invloed op je zicht.
Extra voordeel: ze zijn niet alleen voor hooikoorts-patiënten, ook bij andere allergische reacties zijn ze te gebruiken. De druppels zijn PH-neutraal en er zitten alleen natuurlijke ingrediënten in.
Ik ga deze oogdruppels zeker vaker gebruiken. Fijn dat ik eindelijk iets gevonden heb wat ik met mijn lenzen kan combineren.

Heb jij last van hooikoorts?

Disclaimer: Raadpleeg bij twijfel altijd eerst je arts. Jennnsfigments.com is op geen enkele wijze aansprakelijk voor directe of indirecte schade die in verband wordt gebracht met het gebruik van dit product. 

 

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.