Afgelopen week… #211

zfhahf

Iedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We aten niet zo gezond deze week, maar wel erg lekker. Op ‘Oudjaarsavond’ gingen we traditioneel gourmetten, en op mijn verjaardag gingen we uit eten bij een pizzaria. Ook bakte ik een avond pannenkoeken.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Van maandag tot en met vrijdag genoten we van een heerlijke mini-vakantie in Limburg. Er komt nog een uitgebreidere blog over online, maar we hebben het zo fijn gehad.
Het weekend was eigenlijk een beetje een verlengstuk van de vakantie, uitslapen, rustig aan doen, tijd nemen voor onszelf. Maar ook een beetje klussen en huishouden natuurlijk.
Oh, en ik stond op DIWMOTZ!

img_3164

♥ Afgelopen week in stappen
75.948

♥ Afgelopen week las ik
Ik las ‘Kus der duisternis’ uit, ik las de volgende vier Charmed boeken, ik las ‘Fabeldieren en waar ze te vinden’, en vandaag las ik ‘Emma wil leven’ uit.

♥ Afgelopen week in sport
Ik had mijn sportkleding meegenomen om te gaan hardlopen in het vakantiepark, maar daar is het niet van gekomen. Ik heb wel veel gewandeld en gezwommen, en gisteren stond ik in de sportschool.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik schreef een recensie over Bird Box, plaatste een verjaardagspost en deelde mijn nieuwe maanddoelen.

 

 

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.