Februari Mini Bucketlist

febJanuari vind ik meestal een beetje een saaie maand, maar deze januari ging als een speer voorbij en was allesbehalve saai. Ik had een aantal rustige doelen opgesteld, maar de maand werd drukker dan ik had verwacht.

Ik wilde tien keer naar de sportschool, die kan ik in ieder geval afvinken. Daarnaast wilde ik mijn haaksel afmaken, maar daar kwamen even andere dingen tussen, dus dat is niet gelukt. Tot slot wilde ik het mediteren weer oppakken. Ik installeerde een paar meditatie-apps om te proberen, en nam inderdaad regelmatig even de tijd voor een meditatiesessie. Geslaagd dus, alsnog best een mooie score vind ik.

Nieuwe maand, nieuwe doelen:

♥ Minimaal twintig kilometer hardlopen. Ik ben eigenlijk geen winterloper, maar daar wil ik me toch echt vaker overheen kunnen zetten. In totaal minimaal twintig kilometer, dat moet lukken in vier weken tijd.

♥ De € 100,- aantikken voor Kika! Ik had het nooit gedacht, maar ik ben de € 50 al voorbij dankzij een paar lieve twitteraars. De € 100,- lijkt me heel haalbaar voor februari. Als je ook wil helpen, dat kan hier.

♥ Beginnen met de moestuin. Voorbereiden, opruimen en alvast wat dingen zaaien die vroeg in de grond moeten. Ik heb nu al zin in de lente.

Heb jij speciale plannen deze maand?

5 gedachtes over “Februari Mini Bucketlist

  1. Fijn he als je je doelen zo kunt afvinken.
    Eerst even uitzieken voor mij en dan weer lekker bezig zijn met sporten. Ik ging in januari als een speer. Dus dat wil ik in februari ook doorzetten. Succes met je doelen voor deze maand.

    Like

  2. Fijne plannen zeg! Succes met de doelen en het hardlopen. Benieuwd hoeveel kilometers je uiteindelijk maakt. Mijn maand staan in het teken van balans: ik heb namelijk een ontzettende drukke maand maar wil goed mijn rust pakken aangezien mijn lichaam aangeeft dit nodig te hebben.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.