Instagram tag 2018

instagram-normalIk deelde vorige maand al de negen beste foto’s van 2018, maar deze tag is net weer even anders, dus ik vind het leuk om deze ook in te vullen en zo nog een paar foto’s uit te lichten.

Welke foto’s kregen in 2018 de meeste likes?
Dat waren deze negen foto’s. In de blogpost hierover kun je nog een toelichting op de foto’s lezen.

img_2256

Wat is je allerlaatst geplaatste foto van 2018?
Dat was deze. Ik ben eigenlijk niet meer zo van de goede voornemens, maar deze vond ik wel erg mooi. Ik plaatste deze op 31 december en ik wenste iedereen een fijne jaarwisseling bij deze foto.

img_2817

Wat is de allereerste foto die je plaatste in 2018?
Dat was deze, ook een nieuwjaarswens.

img_2818

Wat is de allerleukste foto van 2018 waar je zelf op staat?
Lastig, ik maak eigenlijk niet zoveel selfies, en de foto’s die ik niet leuk vind halen Instagram überhaupt niet. Ik denk dat ik voor deze ga. Een blij hoofd na een fijne dag, en een natte hond na een zwempartij. Deze is gemaakt op één van die heerlijke zomerse dagen in mijn zomervakantie. Het was een topdag, en dat straalt deze foto wel een beetje uit vind ik.

img_2819

Van welke foto uit 2018 krijg je ter plekke heimwee?
We zijn niet echt op vakantie geweest, maar van deze foto krijg ik wel heel veel zin om weer een dagje naar het strand te gaan.

img_2820

Wat is het allerlekkerste gerecht wat je in 2018 op Instagram deelde?
Ik weet niet of ik het echt een gerecht zou noemen, maar deze chocokebab was echt fantastisch!

img_2821

Wat is de allerleukste foto die je in 2018 maakte van een (huis)dier?
Ik heb heel veel leuke foto’s van mijn huisdieren gedeeld in 2018. Deze foto heb ik niet zelf gemaakt, het was een toevalstreffer van een langslopende fotograaf, en die was zo lief om de foto naar ons door te sturen. Ik vond het zo leuk hoe Nina hier staat te blaffen en Macho kijkt alsof hij héél erg onder de indruk is (maar niet heus). Grappig detail: ze was hier eigenlijk niet tegen Macho aan het blaffen, maar tegen een andere hond die langs liep.

img_2822

Welke fotobewerkingsprogramma’s of instagramfilters gebruikte je dit jaar het meest?
Ik gebruik eigenlijk niet zo veel filters. Ik pas wel eens de belichting of de kleur aan met de instellingen van de iPhone zelf, of ik gebruik PhotoGrid voor collage’s, maar verder gebruik ik eigenlijk hooguit de filters van Instagram zelf.

Wat zijn je meest gebruikte hashtags op Instagram in 2017?
Geen idee, is er ergens een site waar je dat op kan vragen? Ik denk dat #nature wel één van de meest gebruikte is.

Welke drie accounts zijn bij jou favoriet?
Ik volg veel mooie accounts, het is eigenlijk onmogelijk om daar drie favorieten uit te kiezen.

Wat is jouw favoriete Instagram-account?

4 gedachtes over “Instagram tag 2018

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.