Kerstsfeer in huis

Meestal zetten we de kerstspullen pas neer als Sinterklaas voorbij is, maar dit weekend hadden we opeens meer tijd dan verwacht, dus besloten we de boom vast op te zetten. En ja, dan moet de rest er ook maar bij toch?

We hadden een nieuwe kerstboom, besteld via Groupon. Onze oude boom hadden we al zo’n acht jaar geleden tweedehands gekocht, en eigenlijk was hij iets te groot voor de ruimte in de woonkamer, dus we wilden hem een slagje kleiner.
De nieuwe boom bleek ook nog eens erg handig: geen gedoe met takken insteken, gewoon vouwen. En na afloop weer inklappen. Ideaal, het in elkaar zetten van de boom was ieder jaar het meeste werk.

img_2212

Nina en Macho hebben hun bovenverdieping tijdelijk verhuurd. Dat was eigenlijk niet het plan, maar het kwam zo mooi uit dat we het hebben laten staan.

En dit is hem geworden. Bijna alle ballen die in de oude boom hingen zitten hier ook in, dus hij is naar verhouding nog voller dan hij eerder was. Er zitten zelfs nog een paar nieuwe dingen in.
Lekker bont zoals altijd, kerstballen in alle kleuren van de regenboog, en natuurlijk vogeltjes, ik hou van kerstvogeltjes.

img_2243

En dan moet de rest ook maar opgezet worden toch? Onze huisjes met licht. Helaas ontbreekt er nog één, die moeten we even nakijken want die doet het niet. Het plan is wel om er nog een paar huisjes bij aan te schaffen. Die lichtgevende boompjes vooraan zijn van de Action.

img_2229

En natuurlijk het kerststalletje. Verder liggen er natuurlijk kerstkleden op de tafel en vind je her en der door de woonkamer losse kerstbeeldjes, ballen en klokken.
Ik kan zo blij worden van die lichtjes en kleuren.

Heb jij de kerstversiering al staan?

 

6 gedachtes over “Kerstsfeer in huis

  1. Nee, en ik denk ook niet dat dit er echt komt dit jaar, ik twijfel wel over een klein boompje op tafel, maar ik heb geen idee waar ik meer zal zijn, thuis of elders. Dus hou ik het zeker wel bij de kaarsjes die al staan en dat is ook goed!

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.