What happened??

hgjrGeen vega-test, geen nieuwe doelen, en he, zelfs geen weekoverzicht? Nee, mijn weekoverzicht van deze week is diep teleurstellend, dus ik dacht, ik geef jullie liever even een update en een beetje uitleg.

Want waarom was het nou de hele week zo stil? Wie me op twitter volgt heeft het misschien wel meegekregen: de buikgriep had me te pakken.
Dinsdag begon het, ik was al niet lekker toen ik wakker werd. Ik ben wel gaan werken, want ik had een training die ik niet wilde missen, maar dat ging toch niet helemaal goed. Zo ziek als een hond ben ik na een uur weer naar huis gegaan, waar ik de rest van de dag in bed heb doorgebracht.
Woensdag voelde ik me wel iets beter en ben ik toch weer naar de training gegaan, ja ik weet het, ik ben eigenwijs. Maar het ging, al was daar ook alles mee gezegd. Ik wilde niet nog meer missen en weer een paar maanden wachten voordat ik hem kon volgen. Maar goed, al mijn energie ging er in zitten, en om kwart over negen ’s avonds lag ik weer op bed.
Zo voelde ik me iedere dag wel weer een beetje beter, maar ik ben iedere avond vroeg naar bed gegaan en heb even nergens meer energie aan gegeven. Niet aan schrijven, lezen of sporten, maar ook niet aan bloggen.
Gisteren voelde ik me voor het eerst deze week weer helemaal oke. Ik was wakker, had energie, en he, geen buikpijn! Fijn is dat, zoiets ga je dan extra waarderen.
Oke, en nu? Mijn plan voor de afgelopen week was eigenlijk iets te schrijven over NaNoWriMo, want ook dat is weer begonnen. En natuurlijk de nieuwe vega-test, de maanddoelen, plannen genoeg, maar soms gaat het net even anders. De vega-test, die slaan we gewoon een weekje over. Jammer maar helaas, komende donderdag is er een nieuwe. De maanddoelen komen morgen, en dinsdag zal ik iets laten weten over NaNoWriMo. De bedoeling was om dan mijn eerste weekupdate te geven, maar die eerste week is toch rampzalig verlopen, dus die combineer ik gewoon met mijn ‘aankondiging’, ik ga het dit jaar namelijk iets anders doen. En verder… zien we wel weer. Ook offline heb ik genoeg te doen komende week, dus jullie zijn nog niet van me af!

Hoe is het met jullie?

6 gedachtes over “What happened??

 1. Standaard wat je hoort, zelfs van de doktersassistenten, tijd van het jaar… dat is niet fijn, hier nu een angina met een kuurtje, lijkt vandaag pas iets beter te gaan, maar dat merk ik later op de dag pas. Gelukkig ben ik nog wel mobiel voor een groot gedeelte, mijn mam komt straks, mijn dochter en mijn kleinzoon en M. is er nog 😉 Kortom, het gaat goed over het algemeen, leuke dingen, gisteren naar de bios geweest, Bohemian Rhapsody natuurlijk, kortom…

  Life goes on, voor het laatste staartje, je weerstand weer opbouwen en daarbij wens ik jou beterschap toe!

  X

  Like

 2. Ik heb er vorige week ook last van gehad, van dat ‘plaagske’. Maar aangezien ik wat concepten had klaarstaan, heeft niemand dat gemerkt op mijn blog. Geluk bij een ongeluk.
  Het is op zo’n momenten ook maar beter dat je gewoon goed voor jezelf zorgt hè! Blij dat je er dus weer bovenop bent. Ik ben benieuwd naar je Nanowrimo update 🙂

  Like

 3. Oh balen! Ik hoor het de laatste 2/3 weken regelmatig om me heen. Mensen gevloerd door buikgriep of, zoals ik het noem, snot griep. Voel mijzelf ook niet helemaal fit, verkoudheid en last van mijn oren, maar gelukkig niet zo erg dat ik alleen maar in bed wil liggen. Ik hoop dat de rest mij voorbij gaat 🙂

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.