Afgelopen week… #193

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
We aten onder andere lekkere zuurkoolstamppot, we gingen eten in Duitsland en we bestelden een keer pizza omdat het stuntweek was bij Domino’s. Ik at ook mijn eerste pepernoten, of sorry, kruidnoten bij de Makro.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik was lekker aan het werk, gelukkig was het iets rustiger dan de afgelopen tijd. Ik schreef wat, stuurde iets in voor een schrijfwedstrijd, las veel en bestelde een Monstera met de cadeaubon die ik via Saskia had gewonnen.
Ik haalde nog een halve Billy, want daar had ik nog net ruimte voor, en ik ruimde een heleboel op. Ik vergaapte me aan heerlijke huisjes in de natuur en besloot dat ik hard toe ben aan vakantie, maar daar moet ik toch echt nog even op wachten.
Gisteren was het burendag en schminkte ik op mijn vaste burendagstekje. Helaas viel het deze keer erg tegen omdat het slecht weer was. Heel jammer, maar niks aan te doen.
Vandaag was gewoon een luie zondag, even helemaal niks.

img_2349

♥ Afgelopen week in sport
Lekker naar de sportschool, en verder alleen mijn stretchoefeningen.

♥ Afgelopen week las ik
Ik las Zonsondergang van Erin Hunter uit, en Onbreekbaar van Lisette Jonkman, en Miracle Morning van Hal Elrod. Ik begon in Project M van Aafke Romeijn. Ik zit behoorlijk in een leesflow de laatste tijd.

♥ Afgelopen week schreef ik
Hier op de blog iets minder. Ik schreef een kletsblogje, vertelde over een online cursus die ik gevolgd heb en deed een nieuwe vega-test.

Hoe was jouw week?

Een gedachte over “Afgelopen week… #193

  1. Haha de eerst kruidnoten al gegeten, nice! 😀 Ik zal duimen voor de schrijfwedstrijd 🙂 Mijn week was heel erg druk. Veel afspraken, ook in het weekend.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.