Cursus “Hoe breng ik structuur in mijn boek” van DrsPee

writingVia Twitter zag ik dat Martha van DrsPee een nieuwe cursus ging geven, Hoe breng ik structuur in mijn boek, en omdat het de eerste keer was dat ze deze cursus zou geven zocht ze geïnteresseerden om de cursus te proberen. Natuurlijk schreef ik me in.

De cursus bestaat uit vier onderdelen, en in totaal twaalf lessen. Iedere les eindigt met een opdracht. Wij deden de cursus in vier weken, maar hij wordt nu aangeboden in zes weken. Aan het eind van de cursus heb je een blueprint van je verhaal.
De cursus gaat in op de structuur van een begin, midden en eind, op de karakters en het plot, op de organisatie van je verhaal en de ingrediënten van je verhaal. Een leuke bonus vond ik de Facebookgroep, waar je tijdens de cursus contact kunt hebben met je mede-cursisten en natuurlijk met Martha zelf. Ideaal om vragen te stellen.
Ik vond de cursus erg leerzaam. Niet alles was nieuw voor me, maar ik heb zeker handvatten gekregen. Ik leer graag, en sommige opdrachten kon ik zelfs direct gebruiken voor mijn boek. Martha is een enthousiaste coach die al je vragen duidelijk en met heel veel geduld beantwoordt. Ik kreeg ook echt het gevoel dat je alles mag vragen en dat domme vragen niet bestaan.
Deze cursus zou ik zeker aanraden als je een boek wil schrijven en niet goed weet waar je moet beginnen, als je vastloopt in je verhaal of als je het idee hebt dat het een zooitje aan het worden is. Of je nou veel of weinig schrijfervaring hebt, deze cursus is geschikt voor iedereen. Zou je de cursus ook willen volgen? Inschrijven kan bij DrsPee. De cursus kost € 147,- incl. BTW en gaat op 7 januari 2019 weer van start.

Extra disclaimer: deze cursus is mij niet aangeboden vanwege mijn blog. Ik heb mij ingeschreven uit persoonlijke interesse en het schrijven van deze blogpost is vanuit mijn eigen enthousiasme, en was geen voorwaarde om mee te doen.

 

4 gedachtes over “Cursus “Hoe breng ik structuur in mijn boek” van DrsPee

  1. Altijd fijn als je tijd en energie in een cursus stopt en er dan ook echt iets uit haalt wat ook nog eens direct toepasbaar is in je eigen werk/boek. Leuk!! Begin wel steeds nieuwsgieriger te worden naar je boek hoor!!

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.