Gewoon even kletsen

blaIk had vandaag wel zin om te bloggen, en mijn conceptenlijst staat vol met inspiratie, maar ik krijg het even niet uit mijn vingers vanavond. Dus werd het gewoon een kletsblogje, ook best gezellig toch?

Ik ben net terug uit Duitsland, na een bespreking voor een leuke opdracht in december zijn we de grens over gegaan om te tanken en naar de DM te gaan. Geen shoplog, want ik heb niks interessants geshopt, maar we zijn wel geslaagd. Oh, ik kocht vegetarische knakworstjes, daar ben ik wel benieuwd naar. Er zijn zo veel lekkere vegaworstjes, maar iets wat écht vergelijkbaar is met kleffe knakworstjes uit een goedkoop blikje heb ik nog niet gevonden. Na de DM en het tanken zijn we lekker gaan eten in Kleve, en inmiddels zijn we weer thuis en zit ik lekker op de bank.
Ondertussen kijk ik de nieuwe aflevering van HNTM, ik hou van de metamorfoses. Ik kijk online, want ik ben iets later ingeschakeld. Met de reclameblokken ertussen loop ik zo vast weer gelijk, en anders ben ik iets later klaar. Ik ben erg benieuwd wat ze er deze keer van maken.
Mijn nieuwe boekenkast staat sinds vorige week, en gisteren heb ik de laatste boeken erin gezet. Ik laat hem nog wel zien, maar ik ben er ontzettend blij mee. Vorige week heeft de slaapkamer ook een nieuwe vloer gekregen, en nu ben ik even helemaal klaar met verbouwen.
JA HALLO, WIL JE NOU HOLLANDS NEXT TOPMODEL WORDEN OF NIE? HET IS MAAR HAAR! Sorry, ik snap niet zo goed dat mensen moeten huilen omdat ze een kort kapsel krijgen. Ja, ik begrijp wel dat je gehecht bent aan je lange haar, ik zou ook niet willen dat mijn haar eraf moet. Maar ik doe dan ook niet mee. Als je meedoet weet je dat je een metamorfose kan krijgen die je eigenlijk niet leuk vindt, als je dat zo erg vindt kun je misschien beter niet meedoen, dan wil je gewoon niet graag genoeg. En het groeit wel weer aan toch?
Maar goed, even klaar met verbouwen dus, maar gelukkig hebben we voorlopig ook geen plannen meer. Ja, nog wel wat details in de slaapkamer, maar dat kun je niet echt verbouwen meer noemen. Voor nu wil ik gewoon lekker rust. Ik kijk uit naar avonden bankhangen, boeken lezen, schrijven. En we schijnen weer zomers weer te krijgen, van mij mag het.
Maar ik pak nog even een kopje thee, en dan ga ik als de aflevering afgelopen is lekker afsluiten en nog even lezen. Weltrusten alvast!

Hoe is het met jou?

6 gedachtes over “Gewoon even kletsen

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.