Gelezen: De cirkel van zes van Nora Roberts

Cirkel 1 - De cirkel van zesOp de laatste hete zomerdag staat Hoyt tijdens een hevig onweer op een rots boven een woest kolkende zee. Hij staat daar kokend van woede te razen over de vrouw die zijn tweelingbroer van hem en zijn familie heeft afgenomen. Haar naam is Lilith. Ze is meer dan duizend jaar oud, en heeft met haar valse kus al talloze mannen van hun ziel beroofd. Maar nu is deze vampiervrouw uit op wereld-heerschappij.

Ik mocht dit boek lezen als testlezer voor Best Of Romance, ik heb het boek dus toegestuurd gekregen van Uitgeverij Boekerij. Vooraf was ik erg benieuwd naar dit boek, wat natuurlijk ook de reden is dat ik me had opgegeven als testlezer. En ik werd niet teleurgesteld.
De Cirkel van Zes is een spannend verhaal met een vleug romantiek. Het verhaal leest lekker vlot weg, maar heeft wel zijn ingewikkelde momenten, dus je moet je aandacht er wel echt bij houden.
Vanaf de eerste bladzijde werd ik meegenomen in het verhaal, en Nora Roberts laat de personages echt tot leven komen. Haar schrijfstijl vind ik erg prettig, en de combinatie van fantasie, spanning en romantiek was perfect in balans.
De Cirkel van Zes is wat mij betreft absoluut een aanrader als je van deze drie elementen houdt, ik ben ontzettend benieuwd naar de volgende delen.

De link in deze post is een affiliate link. Zie mijn disclaimer voor meer informatie.

9974

11 gedachtes over “Gelezen: De cirkel van zes van Nora Roberts

   1. Yep, weet je hoe dik ze zijn, stuk voor stuk over de 600 a 700 of zo, qua blz, pffffff maar het is mooi 😉 En ik lees eigenlijk alleen in bed, dus ja, half uurtje als ik dat al red? Langzaam dus 😛

    Like

   2. Ik lees ook snel, maar pak ze pas voor slapen gaan en val in slaap, lol, hahaha wie weet van de zomer of straks dat ik ze weer wat vaker pak tussendoor overdag.

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.