Unboxing: World Letter Writing Day

wlwdVia Viking Direct werd ik benaderd om mee te doen met een internationaal project. Ik zou gekoppeld worden aan een buitenlandse blogger om handgeschreven brieven mee uit te wisselen. Als liefhebber van echte post wilde ik hier natuurlijk graag aan meedoen.

Alle deelnemers aan het project zouden een pakket ontvangen met stationary producten en ‘essentiële benodigdheden voor het schrijven en verzenden van brieven’. Vandaag ontving ik mijn pakketje, en van de inhoud was ik even sprakeloos.

img_1892

Er zaten inderdaad stationary producten in, en benodigdheden voor het schrijven van brieven. Maar kijk dat briefpapier nou! Mijn eigen favicon staat erop. Maar het wordt nog veel mooier.

img_1893

Deze mooie stempelset met inktpad zat ook in het pakket. Zoiets stond al heel lang op mijn verlanglijstje, dus hier was ik erg blij mee.

Het ‘boekje’ bevatte deze mooie zegelset. Nu kan ik iedere envelop dichtmaken met een zegel met mijn voorletter.

img_1894

En wat ik ook graag nog even extra wil uitlichten is deze fantastische kalligrafieset. Ik bedoel, kijk nou hoe mooi!
Dit pakket was echt een schot in de roos, ik ben er erg blij mee!
In het pakket zat trouwens ook het adres van de blogger waar ik aan gekoppeld ben, ik mag gaan schrijven met iemand in Oostenrijk. Ik ben heel benieuwd, ik heb nu al zin om aan de slag te gaan met deze spullen.

6 gedachtes over “Unboxing: World Letter Writing Day

  1. Oh wat een gaaf pakket!!! Ik ben gek op handgeschreven brieven besteed er ook veel aandacht aan. Dit maakt het helemaal compleet inderdaad.

    Like

    1. Ik weet eigenlijk niet of je als niet-deelnemer al veel informatie kan vinden. Het is echt een project van Viking en daar zijn een aantal bloggers voor benaderd. We gaan er wel over bloggen, maar verder is er denk ik geen informatie over en er is geen mogelijkheid om je aan te melden.

      Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.