Afgelopen week… #189

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We aten onder andere spinazie, bloemkool en verse boontjes. Donderdagavond moest ik alleen eten, ik wilde eigenlijk bestellen bij thuisbezorgd, maar eenmaal bezig zag ik opeens dat het bedrijf van mijn keuze een minimum bestelbedrag had wat ik nooit alleen op zou kunnen. Dat werd hem dus niet, dus ik draaide iets makkelijks in elkaar met rijst en groente. We gingen ook een avond uit eten in Duitsland, ik had spaghetti met groenten en romige saus. Heeft weer goed gesmaakt.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Niet zo veel bijzonders eigenlijk. Werken, sporten, lekker lezen en schrijven. Ik kocht nieuwe schoenen, een matchende tas (voor het eerst in mijn leven zocht ik een tas uit op basis van ‘die past goed bij de schoenen’. In my defence, het is voor een bruiloft, en ja, natuurlijk is het een leuke tas!), nog een paar schoenen en pantoffels. Eigenlijk was het een erg rustig weekje. En dat is best een keer lekker.

img_2136

♥ Afgelopen week in sport
Lekker naar de sportschool en wandelen met de hondjes.

♥ Afgelopen week las ik
Ik las ‘Body Positive Power’ uit, en ‘We gingen achter hamsters aan’ uit de Vakantiebieb, en ik begon in ‘Alles wat ik voel’.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik schreef over kampvuurvertellingen, recenseerde Body Positive Power en deed een nieuwe Vega-test.

2 gedachtes over “Afgelopen week… #189

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.