Afgelopen week… #185

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten

Vooral heel veel makkelijk eten met het warme weer. Heel veel salades, broodjes, en we hebben een keer pizza laten komen. De barbecue is ook goed gebruikt.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen

De tweede en laatste week van mijn zomervakantie. Maandag gingen we naar de Tilburgse kermis. Het was Roze Maandag, dat is altijd erg gezellig, maar het was ook erg warm en druk. We kwamen nog verschillende bekenden tegen, altijd leuk om even bij te kletsen.
Dinsdag kwam mijn vader langs om te behangen. We waren er langer mee bezig dan we hadden verwacht, maar het resultaat was het wachten zeker waard. Ik oogstte ook mijn pepertjes, volgens de kaartjes had ik groene pepers, maar het bleken toch echt rode te zijn.
img_1922

Woensdag heb ik vooral genoten van het lekkere weer. Ik heb heerlijk buiten zitten schrijven, en in de avond heb ik geschminkt op een lekker drukke avondmarkt.
Donderdag heb ik geschminkt op een camping, en na afloop zijn we heerlijk de recreatieplas in gedoken. Zelfs de hondjes hebben gezwommen. Ze gingen wel eens eerder het water in, maar echt zwemmen hadden ze nog nooit gedaan.

img_1923

Vrijdag deden we eigenlijk niks bijzonders. Lekker lezen, schrijven en vooral niet te veel doen, want wat was het warm. Halverwege de nacht was ik al naar buiten verkast, omdat het op de slaapkamer gewoon niet meer te doen was.
Zaterdag hebben we met een groepje van ons hondenwandelgroepje gebarbecued bij ons in de achtertuin. Het was weer hartstikke gezellig. Vanmiddag waren we even bij mijn ouders voor de verjaardag van mijn vader.

♥ Afgelopen week in sport
Lekker naar de sportschool, maar dat was het wel.

♥ Afgelopen week las ik
‘Dit was mijn laatste marathon… toch?’ van Gerard Legerstee, ‘Questioning Meat’ van Robin Schaper en ‘Verwoest’ van Margje Woodrow.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik vertelde waarom ik Netflix heb opgezegd, liet ons fotobehang zien en unboxte een supergaaf pakket.

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.