Iedere dag zoenen bij zonsondergang

behang2Na het verbouwen van de trap was er nog één ding wat op de planning stond. De spullen hadden we al een tijdje in huis, maar we durfden het zelf niet aan om ermee te beginnen. Maar sinds gisteren is het klaar, en ik ben verliefd op onze muren.

We hadden het al een tijdje over fotobehang, maar we kwamen er nooit uit wat het dan precies moest gaan worden. Er is zo veel moois te koop, maar we waren ook best veeleisend. Het moest mooi zijn, rustgevend, en we wilden geen te druk design. En het liefst wilden we ook geen honderden euro’s uitgeven voor twee muren. Uiteindelijk vonden we mooi én betaalbaar behang, dus we bestelden meteen.
Dat was een paar weken geleden, maar we hadden één probleem: we kunnen allebei niet behangen, en we durfden het niet aan. Geen onoverkomelijk probleem, mijn vader wel en hij wilde het ook wel doen. Door allerlei omstandigheden kwam het daar pas gisteren van, maar het was het wachten waard.

img_1868

Deze zit op de kleine muur. Aan beide kanten zat op de originele afbeelding nog meer bos, maar dat paste niet, en het ging ons ook om het hert. Het bos hebben we wel bewaard, want wie weet waar we die ruim twee meter nog voor kunnen gebruiken.

img_1866

En dan de grote muur, voor deze hebben we wel de volledige afbeelding gebruikt. We wilden graag iets met de zee, en van de opties die we gevonden hadden vonden we dit de mooiste.
Deze foto is gemaakt toen het net klaar was, je ziet nog wat vlekken omdat het nog moest drogen, die zijn inmiddels helemaal weggetrokken.

behang

Kijk, hier zie je helemaal geen vlekken meer.
En nu is het echt even klaar met veranderingen in huis. Ons volgende project wordt de badkamer, maar er zijn nog geen concrete plannen om daar mee te beginnen.
We zijn erg blij met het behang. Tijdens het behangen maakten we ons nog even zorgen over de kwaliteit, want het was wel erg dun behang als het eenmaal ingesmeerd was met lijm. Maar dat bleek reuze mee te vallen, het was heel goed handelbaar, en het scheurde gelukkig niet. We zijn erg tevreden, en iedere keer als ik de woonkamer in loop word ik er blij van.

Ik weet dat er bedrijven met fotobehang hebben samengewerkt met bloggers. Ons behang hebben we volledig zelf betaald. 

6 gedachtes over “Iedere dag zoenen bij zonsondergang

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.