Afgelopen week… #180

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
Ik maakte onder andere vegetarische kapsalon, en dat was meteen de eerste keer in mijn leven dat ik kapsalon at. Ook aten we onder andere macaroni, doperwtjes met worteltjes, rode kool en ik had de barbecue op het werk.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik was druk aan het werk, en in de avonden vooral lekker aan het schrijven, lezen en internetten. Ik solliciteerde intern op een uitbreiding op mijn functie.
Vrijdag hadden we de bedrijfsbarbecue, dat was erg gezellig.
Gisteren was een onverwacht vrije dag, en die gebruikten we om lekker uit te slapen, uitgebreid te ontbijten en lekker rustig aan te doen. Wat kleine huishoudelijke klusjes, en in de middag gingen we naar de kermis in Boxmeer.
Vanmorgen pakte ik mijn Twitzomer pakketje uit, daar komt nog een aparte blogpost over.

♥ Afgelopen week in stappen
Ik weet het niet, want door het kapotte bandje heb ik mijn vivofit nog niet kunnen dragen helaas. Ik had via marktplaats een bod gedaan op een nieuwe, dat was akkoord, maar daarna werd er niet meer gereageerd.

♥ Afgelopen week las ik
Ik las Floor Faber uit en begon in ‘Steeds Leuker’ van Jelle Hermus.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik liet weten dat ik een boek aan het schrijven ben, schreef een recensie over De Selectie en deelde mijn recept voor kapsalon.

6 gedachtes over “Afgelopen week… #180

 1. Is het een optie om je stappen voorlopig te tellen met je telefoon? Dan heb je een beetje een idee… Hoewel, ik denk dat je ondertussen ook wel weet hoeveel je moet bewegen om tot je gewenste aantal te komen. Ik hoop dat je snel een nieuwe teller vindt!

  Like

  1. Dat zou een optie zijn, dat deed ik eerder ook. Maar ik draag mijn telefoon eigenlijk zelden in mijn broekzak, en in mijn beha wil ik eigenlijk ook niet te vaak doen. En ik vind de telefoon een stuk minder nauwkeurig, heb ze eens beiden gebruikt en de telefoon telde veel minder…
   Maar idd, ik kan het intussen wel aardig inschatten 🙂

   Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.