Recept: Vegetarische Kapsalon Deluxe

kap“Vegetarisch, weet je dat zeker? Maar echt, nooit meer kapsalon?” Nou, geloof het of niet, maar de allereerste kapsalon die ik in mijn leven at wás vegetarisch. En hij was zo lekker dat ik me niet kan voorstellen dat het origineel het haalt bij deze.

Ingrediënten
150 gram vegetarische shoarma
80 gram patat
ijsbergsla
5 flinke champignons
handjevol gesneden paprika
brie
knoflooksaus

Bereid de shoarma volgens de aanwijzingen op de verpakking, samen met de champignons en de paprika. Bak intussen de patat goudbruin en verwarm de oven voor op 180 graden.

img_1610
Neem een ovenschaal en leg de patat op de bodem. Schep de shoarma, champignons en paprika daar overheen en leg daar dunne plakjes brie overheen.
Zet de schaal voor ongeveer 10 minuten in de oven, zodat de brie net begint te smelten. Haal het uit de oven, doe er sla overheen en garneer het met knoflooksaus.

img_1611.jpg

Eet smakelijk!

7 gedachtes over “Recept: Vegetarische Kapsalon Deluxe

  1. Die vega shoarma is hier al een tijdje favoriet. Maar het is nooit in mij opgekomen er een kapsalon van te maken. Oh wat ziet dit er heerlijk uit! En met die brie hmmmm. Ik ga hem onthouden en eens voorschotelen!

    Like

    1. Ik denk dat het ongeveer zo groot is als een kapsalon die je bij de shoarmazaak besteld. Ik had honger, dus ik heb hem alleen opgegeten, maar het was wel machtig. Met twee kleinere eters en wat extra patat of een pitabroodje erbij kan het denk ik ook wel.

      Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.