Ik schrijf dus een boek

writingDegenen die mij op Instagram, Twitter of Facebook volgen hadden het al kunnen zien, maar tijd om het ook hier te delen, dan is het helemaal echt. Als een soort extra schop onder mijn kont, stok achter de deur, extra motivatie. Ik schrijf een boek. En de bedoeling is dat het in 2019 gaat verschijnen.

Zo, ik heb het gezegd. Het is in mijn maanddoelen ook al een beetje genoemd, maar er valt natuurlijk wel iets meer te vertellen.
Het wordt een fantasy / Young Adult boek, en het is een verhaal waar ik eigenlijk al jaren, met tussenpozen, aan werk. De titel die het vooralsnog heeft is ‘De Laatste Drakyrr’, dat is de titel die het eigenlijk al vanaf het begin heeft, maar wie weet wat er nog verandert tijdens het schrijven.

Rover en zijn ouders zijn de laatsten van de Drakyrrs, magische wezens die naast hun werkelijke verschijning ook de gedaante van een mens aan kunnen nemen en onder de mensen kunnen leven. Chantal is een onzekere studente die haar leven verre van op orde heeft. Twee verschillende werelden, twee verschillende levens, maar ze blijken onlosmakelijk met elkaar verbonden als de vijand oprukt. Lukt het Rover om het vertrouwen te winnen van iemand die niks van hem wil weten? Kan Chantal zich over de verschillen heen zetten om samen te strijden voor het voortbestaan van de Drakyrrs?

Als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven dan nodig ik je uit om de Facebookpagina te liken. Daar zal ik regelmatig een update delen. Maar natuurlijk zal ik hier ook het een en ander blijven delen.

10 gedachtes over “Ik schrijf dus een boek

    1. Niet per se een bladzijde, maar ik probeer wel dagelijks minimaal een half uur met het boek bezig te zijn (maar wel met ‘jokerdagen’). En als ik eenmaal bezig ben wordt dat vaak toch wel langer hoor.

      Like

    1. Ik zag het op Instagram al idd, ga ik zeker onthouden! Op dit moment neig ik nog echt naar proeflezers die ik niet ‘ken’, maar misschien denk ik daar later wel heel anders over 🙂

      Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.