Afgelopen week… #169

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Afgelopen week in eten
We aten onder andere spinazie, verse bami, verse bloemkool en sperziebonen. Ook aten we gevulde paprika’s, en verse groentesoep. In de avond bakte ik weer een keer lekkere wafels.

♥ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Ik ben drie dagen aan het werk geweest. Dinsdag was ik vrij, en ben ik heerlijk in de tuin bezig geweest. Het was heerlijk weer, dus ik heb een lange wandeling gemaakt met de hondjes, ik heb onze zithoek buiten helemaal schoon en lenteproof gemaakt en in de middag hebben we nog een spontaan rondje gelopen met ons hondengroepje.
Helaas ging het daarna regenen, en daarmee werd het meteen een stuk frisser, dus we hadden niet echt de kans om te genieten van onze zithoek.
Vrijdag was het bedrijf waar ik werk gesloten, dus was ik verplicht vrij. Helemaal niet erg, ik heb nog even gesport en daarna ben ik gaan lunchen met mijn zussen. Erg gezellig, en we hadden het weer getroffen met het weer.
img_1055Zaterdag was een dag van rommelen in en om het huis. De hondjes hadden een identiteitscrisisje, ze dachten even dat ze konijn waren. Kijk ze eens genieten van die wortel!
We lunchten buiten de deur en ik proefde een heerlijke Oreo-cappuccino. Niet zo gezond waarschijnlijk, maar wel erg lekker.
Ergens deze week kwam ook mijn Twitspring pakketje aan, en vandaag mocht hij open. Er komt natuurlijk nog een blog over de inhoud.

♥ Afgelopen week in stappen
67.845

♥ Afgelopen week las ik
Ik las Ondenkbaar uit en ook Natuurlijk van Jan Terlouw. Ik begon in Ongebonden van Christina Lauren.

♥ Afgelopen week in sport
Veel wandelen, en fitnessen.

♥ Afgelopen week schreef ik
Ik schreef een recensie over Oorsprong, schreef iets over gourmetten voor vegetariërs, over hardlopen in de ochtend en deelde het resultaat van een maand fitnessen.

Hoe was jouw week?

 

Een gedachte over “Afgelopen week… #169

  1. Ja, fijn dat het weer eindelijk zo nu en dan weer wat fijner is, daar geniet ik ook van. Hier was de week druk, drukker, drukst, er komen nog een paar van die weken aan, en ik ben blij als het voorbij is, hahahaha maar ja, oma worden is dan ook best wel bijzonder 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.